Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisinden beklenen final haberi geldi!

Sevgili Geçmiş dizisinden beklenen final haberi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sevgili Geçmiş dizisi hikaye olarak iyi başladı. Çok iyi bir oyuncu kadrosu ile yola çıktı. Ancak, dizi izleyiciler tarafından sahiplenilmedi… İzmir Urla’da çekimleri yapılan Sevgili Geçmiş, hem yönetmen hem de senarist değişikliği yaptı. Ancak reytingler düzelmedi…

Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen,Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Özge Özacar ve Elifcan Ongurlar’ın başrollerinde yer aldığı dizide geçtiğimiz hafta senarist değişikliği yaşanmıştı. Funda Alp’ten alınan senaryo, Gül Abus’a devredilmişti. İkinci değişiklik de gerçekleşti ve yönetmen koltuğunda oturan Aydın Bulut, yerini Osman Kaya’ya bıraktı.

Ancak geç gelen bu hamleler sonucu değiştirmedi. Bir de Ferhat ile Şirin dizisinin başlaması ve Cuma akşamları dizi arayan önemli bir kitleyi de kendisine bağlaması sonrasında Sevgili Geçmiş iyice düşüş yaşadı.

Star TV, Sevgili Geçmiş dizisi için final kararı aldı. Birsen Altuntaş, tv100 sitesindeki haberinde dizinin 8. bölüm ile birlikte final yapacağını duyurdu.

6 Aralık Cuma günü dizinin 7. bölümü ekranda olacak. Final ise 13 Aralık Cuma günü yayınlanacak.