Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece başlattı, Yasak Elma’ya virüs gibi yayıldı!

Eda Ece başlattı, Yasak Elma’ya virüs gibi yayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin ilk 2 sezonunu izleyenler, 3. sezon ile aradaki farklılığı da zaten biliyor. Uzun süredir Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin karikatürize bir hale getirilmesi de aslında Yasak Elma’nın önemli bir taktiği idi.

Eda Ece ise entrika ve gerilimlerle dolu geçirdiği ilk iki sezonun ardından 3. sezonla birlikte rahatlamış, kendine daha geniş alan bulmuş, doğaçlama ile de desteklediği yeni bir rolü bürünmüş oldu. Oyuncudaki bu değişim hızla Yasak Elma dizisinin diğer karakterlerine de sirayet etti.

Entrika olarak başlayan yapım, komediye kaydıkça pazartesi sendromlarına da iyi gelmeye başladı. Bu süreçte en büyük kazanımı elde eden kişi de yine Eda Ece oldu. Oyuncunun popülerliğinin artmasının yanı sıra komedi performansında da iyi olduğu bir kez daha ispatlandı.

İzleyicilerin Yasak Elma’ya bu kadar çok tutulması, her yeni bölümün daha yüksek ses getirmesi, aksiyonun hiç bitmemesi aslında izleyicilerin bu yapımı bir entrika dizisi değil de bir komedi yapımı olarak görmeye başlamasının da bir sonucu. Yoksa, Yıldız’ın aşırı saf halleri, senaryodaki birçok saçma detay, Ender’in konuşma tarzıyla bile iticiliği, Şahika’nın çizgi film karakterlerine benzer hallerinin inandırıcılığı üzerinden ilerlemek imkansızdı.

Eda Ece başlattı, Yasak Elma'ya virüs gibi yayıldı! 7

Yani diziyi ciddi ciddi bir dram projesi olarak sürdürmenin imkansızlığı, Eda Ece’nin doğaçlama performansına izleyicilerin gösterdiği olumlu yaklaşım, sonrasında da karakterlerin tek tek daha durumla dalga geçer bir noktaya sürüklenmeleri Yasak Elma’nın yeni başarısını getirdi.

4. sezonda da bu taktik ile yol alacağı anlaşılan Yasak Elma dizisinde daha ne büyük saçmalıklar olacak, varın siz düşünün.