Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay yeni dizi müjdesini verdi!

Nurgül Yeşilçay yeni dizi müjdesini verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay, Balat’ta 11 Mart’ta açacağı serginin ismini Avrat Otu olarak belirledi. Oyuncu, lise yıllarından bu yana resimle ilgileniyordu ve bir süre ara verdikten sonra yeniden bu alana yöneldi. Nurgül Yeşilçay, yaz aylarından bu yana yaptığı resimleri de hayranlarının beğenisine sunacak.

Kadın üzerine bir sergi olacağını belirten Yeşilçay, “Kadınlık halleri üzerine, kadının çok güzel olduğunu düşünüyorum ben. Çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Ama kendimizi tanımadığımızı, kendimizi tanımaya fırsatımızın olmadığını düşünüyorum. Aslında tanısak çok seveceğiz, çok özel bir şey kadın olmak” diye konuştu.

Avrat otunun birçok hastalığa iyi geldiğini anlatan oyuncu, alternatif tıpta da çok kullanıldığına vurgu yaptı. Yeşilçay, “Ancak son yıllarda adı karanlık olaylara karıştı. O yüzden biz de avrat otunu anlamaya çalışıyoruz. Hangimiz avrat otu,kim avrat otu onu sergide belirleyeceğiz” dedi.

Hikayesi 1990’lı yıllarda geçen Mahalleden Arkadaşlar isimli filmin Mart sonunda vizyonda olacağını hatırlatan oyuncu, bir mahalle komedisinin geldiğine vurgu yaptı.

Yeni bir dizi için de anlaşma yaptığını ilk kez duyuran Yeşilçay, “Anlaşmamızı yaptık ama şu anda açıklayamam” diyerek müjdeyi verdi.Dizinin yakın zamanda olmadığını, süresi bulunduğunu belirten oyuncu önümüzdeki sezonu işaret etti.

Videodan röportajı izleyebilirsiniz: