Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece eline telefonu almasa hayatı daha güzelleşecek!

Eda Ece eline telefonu almasa hayatı daha güzelleşecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizi setinin durabilmesi için ancak bu kadar büyük bir şeyin olması gerektiğini söyleyen Eda Ece, koronavirüs salgını başlayınca setlerin durması için kampanya yapan isimlerin başında gelmişti. Eda Ece, karantina sürecini evinde geçiriyor. Ünlü oyuncu, bu süreçte en çok da mesleğinin ne kadar kıymetli olduğunu instagram’da katıldığı canlı yayında anlattı.

Eda Ece, “Yine kendi kendime kalmaya çalıştım. Fiziken de yoruluyoruz. Hem o stresim geçmiş oldu. Hem saçım hem cildim nefes aldı. Sürekli dizi ve film izliyorum. Aslında mesleğimin değerini de anladım. Bu süreçte hem eğlendirme hem bilgilendirme amaçlı. Çok farklı insanları tanıyabildiğimiz örnekler diziler, filmler… Mesleğimin değerini anladım. Ne kadar güzel bir iş yaptığımızı zaten biliyordum” dedi.

Gündemi yakından takip eden ünlü oyuncu, koronavirüs ile ilgili tüm bilgileri alıyor. Çok da rahat ve mutlu olmadığını anlatan Eda Ece, yine stresinin devam ettiğini anlattı.

Eda Ece, “Hep haberlere bakıyorum o da bir stres kaynağı. Sakinleşmeye çalışarak geçiriyorum” diye konuştu. Oyuncu, ilk 7 gün dijital detoks yatığını ve o dönemde hem sakin hem de daha az kaygılı olduğunu ifade etti.

Eda Ece eline telefonu almasa hayatı daha güzelleşecek! 7

Takipçilerinin bu beklentisini karşılamak için paylaşım yapmaya kendini zorunlu hisseden oyuncu, “Fark etmeden bir sorumluluk da yüklenmiş oluyorsun. Bu kadar insan senin profiline bakıp bir şeyler istediğinde” ifadesini kullandı.

Dijital detoksu bitirdikten sonra, yeniden telefonu eline aldığında kararsızlık yaşayan Eda Ece, bu süreci uzatmayı da düşünmüş:

“O ara daha iyi geçmişti. 7 gün sonra telefonu aldığım zaman uzatsa mıydım bunu, gerek var mıydı diye düşünmedim değil.”

Eda Ece, sosyal medyadan mesaj paylaşmak zorunda olduğunu hissetmese daha az kaygılı olacağını ve daha sakin bir hayatı olacağını belirterek, dijital dünyanın kendisindeki olumsuz yönleri anlattı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: