Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece kilolarını eleştirenlere fena ayar verdi!

Eda Ece kilolarını eleştirenlere fena ayar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, son yılların en çok konuşulan dizi yıldızları arasında yerini aldı. Oyuncu, performansı ile büyük ilgi görmekte. Yıldız Argun karakterinin sözleri dillere yerleşti. Eda Ece de bazı bölümleri doğaçlama olacak şekilde karaktere hayat verdi.

Eda Ece, zaman zaman ise kilolu olması ile eleştiriliyor. Son dönemde biraz kilo veren oyuncu, 5-7 kilo arasında fazlalığının bulunduğunu kendisi de itiraf etti.

Ancak bu kilo meselesini çok fazla öne çıkartanlara yönelik ünlü oyuncunun bir çift sözü var. Adeta ayar veren Eda Ece, yurt dışından yıldız oyuncuları da örnek göstererek, “Kate Winslet, Charize Theron, Cate Blanchett, Merly Streep… Ekranda bizde Türkiye güzellerinden oyuncu, yanlış anlamasınlar olabilirler. Herkes istediği gibi olsun da prototip olarak manken gibi kızların seçileceğine dair yanlış bir inanış olduğunu düşünüyorum. Oyuncu, gerçek insanları temsil eder ve gerçek hayattan hikayeler anlatır. Dünyadaki en en iyi örneklere baktığında da benim bir manken fiziğinde olmama gerek yok. Benim savunduğum şey bu” açıklamasında bulundu.

Oyuncu, normal insan olmanın,sağlıklı durmanın ve setin temposunu göğüsleyebilecek kadar güçlü olmanın kendisine yettiğini de sözlerine ekledi.

Eda Ece, bu sözleriyle fiziği ile oyunculuğunda sınıf almaya çabasında olan bazı meslektaşlarına da gönderme yapmış oldu.

Eda Ece’nin Aslı Şen’in youtube kanalındaki açıklamalarını videoda bulabilirsiniz: