Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 16 Aralık Pazartesi 60. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 16 Aralık Pazartesi 60. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 16 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 60. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz. Swara Ragini’nin oyununu bozar. Fakat Maheshvari’nin öldürdüğü sanılan kişinin Sanskar’ın eski nişanlısı olduğunu öğrenen Swara büyük bir yıkım yaşar. Swara ve Sanskar aşkı bitiyor mu?

Ragini Maheshvari’nin sırrını herkesin içinde açıklayıp onu küçük düşürmeyi başarır. Fakat Swara bulduğu izin peşine düşer ve Ragini’nin bu planını alt eder. Maheshvari’nin kimseyi öldürmediği, aslında ona yardım etmek istediği ortaya çıkınca Ragini şok olur.

Görüntülerdeki kızın Sanskar’ın eski nişanlısı olduğunu öğrenen Swara yıkılır. Öldüğünü düşündüğü nişanlısını bir anda karşısında gören Sanskar ise Swara ve Kavita arasında kalır. Swara kavuşmak üzere olduğu Sanskar’ı kaybedecek mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015