Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kamera arkasında yaşananlar, Demet Özdemir’in objektifinden sosyal medya aracılığıyla paylaşılmakta. Özdemir, adeta gönüllü muhabir gibi hem diziye olan ilgiyi yüksek tutuyor hem de kendi hayranlarını mutlu eden paylaşımlara imza atıyor. Dizide rol aldığı diğer oyuncularla pozlar veren Demet Özdemir’in setin neşesi olduğu da bu paylaşımlardan anlaşılmakta.

Sadece oyuncu arkadaşlarıyla değil, dizinin setinde çalışan ekiple de pozlarını sık sık paylaşıyor oyuncu. Kimi zaman sahne sırasını beklerken, kimi zaman kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlardan fotoğraflarıyla sosyal medyanın gündemine geliyor.

Erkenci Kuş ve öncesinde hep romantik komedi yapımlarında rol alan Demet Özdemir, dram dizisindeki başarılı performansıyla da takdir topluyor. Özellikle geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümdeki performansıyla da izleyicilerin takdirini kazandı oyuncu.

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına da sahip olan oyuncunun her paylaşımı, bir anda olay oluyor. Yaptığı paylaşımlara yorum yazmak ve beğeni yapmak için hayranları adeta birbirleriyle yarışıyor.

Özdemir’in böylesi bir hayran kitlesi olunca, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili yaptığı paylaşımlar da diziye olan ilgiyi arttırıyor.

Demet Özdemir son olarak dizinin setinden aşağıdaki paylaşımları yaptı. Dizide eşini oynayan İbrahim Çelikkol ile de sahnelerini beklerken çekilen bir fotoğrafı da var.

Bu arada Özdemir’in BluTV için çekilen Saygı dizisiyle ilgili paylaşımı da dikkat çekti.

İşte o paylaşımlar:

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor 11

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor 12

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor 13

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor 14
Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaşmaya doyamıyor 15