Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’den öpüşme sahnesi itirafı!

Eda Ece’den öpüşme sahnesi itirafı!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ünlü oyuncu Eda Ece, kilo konusunda dertli… Katıldığı sohbet programında konuşan oyuncu, dış görünüşe fazla değer vermeyen birisi.. Kilo almama ve kas yapma gibi takıntıları olan insanlar gibi bir düşüncesinin olmadığını anlatan Eda Ece, dış görünüş için harcanan vaktin okuyarak ve izleyerek daha iyi kullanılabileceğini düşünüyor.

Normal kilosunun 56 olduğunu belirten oyuncu, hiçbir zaman 48 kilo bir kız olamadığını, en iyi halde bile 53 kiloya kadar inebildiğini söyledi.

Sağlık için yapılan her şeye saygısının olduğunun altını çizen oyuncu, karantina döneminde bilinçsizce bir yeme moduna girdi. Oburluğu kendisine yakıştıramayan oyuncu, “Bu dönemde önce kilo aldım. Sette iki öğün zor yerken, evde 3-5 çayı, gece falan derken… Aç gözlü olmayı da sevmiyorum. Oburluk kötü bir şey onun dengesi var, insanı olarak da kendime yakıştırmıyorum” açıklamasını yaptı.

Eda Ece, üzüntünün değil ama stresin yemek yemesine sebep olduğunu belirtti. Oyuncu çok stresli olduğu zaman yemek yiyerek hırsını alıyor. Öpüşme sahnelerinde de zorlandığını itiraf eden Eda Ece, kadın bedeni üzerinden yapılan işleri de sevmediğini anlattı.

Oyuncu, “Kadının seksi gösterildiği, daha açık saçık işlerden hoşlanmıyorum. Rol icabı öpüşmek için sette romantik mumlar yakılıp, baş başa bırakılmıyor. Orada ciddi bir iş yetiştirme stresi ve profesyonellik var” diye konuştu.