Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece risk aldı, sesini yükseltti ve haklı çıktı!

Eda Ece risk aldı, sesini yükseltti ve haklı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, instagram üzerinden Uzman Psikolog Cansu Güney ile canlı sohbette buluştu. İkili birbirlerini 7 yaşından bu yana tanıdıklarını, zaman zaman da yollarının kesiştiğini söyledi.

Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmeye başlandığının açıklanmasının ardından kısa süreli bir bilinmezlik oluşmuştu. Bu dönemde dizi setleri devam ediyordu. Eda Ece ve Şevval Sam, setlerin durdurulması gerektiğini belirten paylaşımlar yaparak öncü rol üstlendi.

Eda Ece, bunun sebebini programda açıkladı. Oyuncu, “ilk başta setin iptal olması için, yani covid döneminde bizim de önlem almamız için, ses çıkartan oyunculardan biriydim. Çünkü, biz setlerde çok kalabalık çalıştığımız için ve reel mekanlarda çalıştığımız için, oralarda insanların evlerine konuk oluyoruz” diye konuştu.

Yıldız karakterinin evinin gerçek hayatta, 2 çocuklu bir ailenin evi olduğunu anlatan Eda Ece, dizinin çekim ekibinin 75’er kişiden 2 gruba ayrıldığını ve iki farklı sahnenin farklı mekanlardaki çekimlerinin aynı anda yapıldığını söyledi.

Eda Ece, “75 kişi ekip olarak insanların evine girmek, böyle bir dönemde sen alır mısın evine 75 kişiyi.Bizim ekip arkadaşlarımızdan çok uzakta olanlar var. Servislerle geliyorlar, kalabalık bir şekilde” dedi. Çekim sırasında da teknik ekip ile çok yakın mesafelerle çalıştıklarını anlatan oyuncu, dört bir yanının insanla çevrili olduğunu belirtti.

Ekipten herhangi bir kişinin hastalanması durumunda bunun sette durdurulmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Koronavirüsün Türkiye’de görülmeye başlandığının açıklanmasından sonra, setlerin durması gerektiğini söylediğini ifade eden Eda Ece, “Çünkü bizim durmamız çok gecikirse, bu şehre karşı bile sorumsuzluk. Dört bir yanı geziyoruz, kalabalıklar halinde. Öyle bir şey yapamazdık. Onun bilinci ile durmalı yönünde ben de oy kullandım” ifadesinde bulundu.

Bütün dünyanın ortak olarak yaşadığı bu dönemi kabullendiğini ve yoğun çalışan birisi olduğu için de dinlenmek için fırsat bulduğunu anlattı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.