Ana sayfa Dizi Haberleri Gizem Karaca’ya hayranlarından dizi baskısı!

Gizem Karaca’ya hayranlarından dizi baskısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gizem Karaca, son dönemde dikkat çeken paylaşımları, yaşam tarzı ve eski dizisi Güzel Köylü üzerinden çok konuşuluyor. TRT1 ekranında yayınlanan Şampiyon dizisine katılan oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle evinde kendisini karantinaya aldı. Dizinin çekimleri de Mart ayının ortalarında durduruldu. Şampiyon dizisinin akıbeti henüz belli değil.

İzmir’de geniş bahçeli evinde doğal bir hayat yaşayan Karaca, hem hayvanları hem de bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyveleri ile organik bir yaşamın içinde…Zaman zaman paylaşımlar yapan güzel oyuncu, takipçilerini kıskandırıyor. Karantinada 58. günü geride bırakan oyuncu, ev hallerini sergiledi.

Gizem Karaca'ya hayranlarından dizi baskısı! 8

Ev hallerini sergilediği paylaşımlara gelen yorumlarda oyuncuya güzelliği üzerinden iltifatlar yapıldı. Takipçiler ayrıca eski dizisi Güzel Köylü’nün yeniden çekilmesi isteklerinde bulunuyor.

Güzel Köylü dizisi her ne kadar tekrar bölümleri ile ekrana gelse de Gizem Karaca hayranları, yeni bölümlerin çekilmesi için baskı yapıyor.

Gizem Karaca'ya hayranlarından dizi baskısı! 9

Ancak dizinin yeniden çekilmesi gibi bir durumun mümkün olmadığını hemen belirtelim.