Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, yardımseverliği ve merhametiyle kalpleri kazanıyor!

Eda Ece, yardımseverliği ve merhametiyle kalpleri kazanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yardımlaşma kültürü Türkiye’de yaygın bir durum. Özellikle de koronavirüs pandemesi ile birlikte yardıma ihtiyacı olanlara daha fazla özen gösteren durumlar yaşanıyor. Yasa Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece de yardımseverliğini ve merhameti ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun bazı hayranları bu yönünü biliyor ama ne kadar yoğun ve güçlü bir şekilde yardımlaşan birisi olduğunu bilmeyenler de var.

Eda Ece, koronavirüs döneminde çalışmak zorunda olanları hatırlatarak evde kalmaktan şikayet edilmesine karşı. Oyuncu, “Sağlık çalışanları, kuryeler, hizmet sağlamaya çalışan insanların yaşadıklarını düşününce evde kalabilmek bir lüks. O yüzden bundan şikayet etmek değil ama normal hayat akışımızda beklenmedik şeyler oldu” açıklamasını yaptı.

Elinden geldiğinde insanlara yardım etmeye, yakın çevresindeki insanlara ve ailesine destek olmaya çalıştığını ifade eden Eda Ece, çok merhametli birisi… Oyuncu, “Elimden geleni yapmaya çalıştım, daha zor durumda olan insanlara edebileceğim yardımları etmeye çalıştım” diye konuştu.

Türk insanının yardımlaşmayı iyi bilen bir halk olduğunun altını çizen Eda Ece, “Benim de hem çevremde hem sosyal medyada gördüğüm herkes birbiri için elinden geleni yapıyor. Yine zor günleri birlikte atlatıyoruz” dedi.

Eda Ece, yardımseverliği ve merhametiyle kalpleri kazanıyor! 7

Şevval Sam, bu dönemde insanların birbirleri ile yardımlaşmasının arttığına değindi ve bundan çok memnun olduğunu söyledi.

Şevval Sam, “Belediyeler yardımlar yapıyor, herkes birbirine destek olmaya çalışıyor. Bakkala gidip veresiyesi olanların borcunu kapatmak, o kampanya çok hoşuma gitmişti. Askıda fatura, askıda veresiye, askıda yemek… Bunlar çok kıymetli. Zor bir günde kenetlenme oluyor. Bence iyi gelişmeler de var” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinde Eda Ece ile tanışan ünlü oyuncu Şevval Sam da, rol arkadaşının yardımseverliğini anlattı.

Şevval Sam, “Eda hayatımda gördüğüm en merhametli insan. Radarına giren hiçbir şeye kayıtsız kalamayacağı bir insan. Yavru köpek görür, onları anında sahiplenir. Hasta bir hayvanı hemen doktora götürüyor. Bir arkadaşımızın bir şeye ihtiyacı oluyor onlara gönderiyor. Kimse istemese bile kendi görüyor. Sokakta kağıt toplayıcılardan, Suriyeli çocuklara… Sen bu anlamda inanılmaz merhametli bir insansın” diye konuştu.

Eda Ece, “Sen de öylesin” diyerek Yasak Elma dizisi sayesinde çok merhametli ve güçlü kadın arkadaşlara sahip olduğunu ifade etti.

Eda Ece, “Yasak Elma’da sizi eğlendirmenin güldürmenin yanında gerçek hayatta da çok başarılı kadınlar olduğumuzu düşünüyorum ve hepimizle gurur duyuyorum” dedi.