Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisinin ekrana dönüş tarihi belli oldu!

Gel Dese Aşk dizisinin ekrana dönüş tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisi atv’de yayınlanıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle dizinin çekimleri 1,5 aydır yapılmıyor. Birçok dizinin çekimleri durdurduğu bir dönemde Gel Dese Aşk’ta bir süre daha sette çalışmalar yapılmıştı.

Erkan Petekkaya’nın paylaştığı setten bir video sonrasında büyük eleştiri ve tepki gelince Gel Dese Aşk dizisi de mecburen ara vermek durumunda kaldı. Başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu’nun da o dönemde sete gitmek istemediği yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Peki Gel Dese Aşk dizisine ne olacak? Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman ve Ertan SabanGel Dese Aşk dizisi ekrana dönüş tarihi belli oldu!’ın başrollerinde yer aldığı dizi 1. sezonu tamamladı.

Dizinin çekimlerine Temmuz ayında başlanması bekleniyor. Temmuzun ortalarında sette buluşacak olan ekip, 2. sezon için çalışmalar yapacak. Ağustos ayının son haftasında da dizinin yanında olması bekleniyor.

Son gelen bilgiler bu şekilde. Dizide Yasemin, Murat’ın kendisini aldattığını öğrenmiş ve tüm arkadaşlarının da bu durumu bildiğini belirten sözleri ile sonraki bölümlerin çok gerilimli geçeceğini işaret etmişti.

Gel Dese Aşk dizisinin ekrana dönüş tarihi belli oldu! 7

Gel Dese Aşk dizisi, 20 yıllık eşini genç bir kadınla aldatan bir adamın yasak aşk hikayesi. Birçok kadın izleyici dizinin konusuna, aldatmayı normalleştirdiği iddiası ile tepki gösterdi. Ancak dizi Pazar akşamları başarılı performans sergiledi ve atv, koronavirüs pandemesi sonrasında da diziyi devam ettirecek.