Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin Yasak Elma dizisinde korona virüs isyanı!

Eda Ece’nin Yasak Elma dizisinde korona virüs isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, tüm dünyayı etkileyen korona virüs nedeniyle twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Oyuncu, toplu mekanlardan uzak durulması gerektiğinin açıklandığı bir ortamda setlerin neden sürdüğünü sorguluyor.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu, yaptığı paylaşım ile bu duruma isyanını ortaya koydu. Ece, “Tüm bunlar olurken setler devam ediyor…” diye mesaj bıraktı.

Eda Ece'nin Yasak Elma dizisinde korona virüs isyanı! 8

Yapımcıların bir araya gelerek setlerin devamı konusunda ortak bir karar alması bekleniyor. Dizi setlerinin tümden bir süreliğine durdurulmasının gündemde olduğunu da belirtelim.

Eda Ece gibi Özge Özder de tüm sanat etkinliklerinin iptal edilmesi gerektiğini belirterek dizi setlerine de göndermede bulunmuştu. Oyuncular arasında korona virüsün de panik havası yaşatmaya başladığı bu mesajlardan anlaşılıyor.

Eda Ece, virüs konusunun ciddiye alınmasını da istedi ve kalabalıkta çalışanların tehlike içinde olduğunu hatırlattı. Oyuncu’nun şu ifadeleri dikkat çekiyor: “Kalabalıkta çalışan HERKES tehlikede. Önlemleri dikkate alın.Corona dahil her şeyle savaşırız, cehalet ile savaşmanın mümkünü yok! En azından vicdanlı, aklı çalışan cevap veremediğim insanlara teşekkür ediyorum. Sağlık hakkı, insan hakkı, lüks değil, ve herkese ait. Her bir vatandaşa. Ve setlerde gece gündüz çalışan 150 kişi de buna dahil.”

Eda Ece'nin Yasak Elma dizisinde korona virüs isyanı! 9