Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma dizisindeki başarının bedelini ağır ödüyor!

Eda Ece, Yasak Elma dizisindeki başarının bedelini ağır ödüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eda Ece 3 yıldır sete kapandı, özgürlüğe hasret kaldı! Fox TV ekranında 3 sezondur Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, yoğun bir tempoda çalışıyor. Oyuncu, artık bu yoğun tempodan yorulduğunu belirten mesajı ile dikkatleri üzerine çekti.

Eda Ece, 2017 yılının Aralık ayından bir fotoğrafını paylaştı. Londra’da o dönemde özgürlüğün tadını çıkarttığını belirten oyuncu, şimdilerde ise eczaneye bile gitse 6 kişinin kendisini aradığını belirterek, ne kadar büyük baskı altında olduğunu vurgu yaptı.

Yasak Elma dizisi Eda Ece’nin kariyerinde müthiş bir etkide bulundu. Adeta kariyerinin zıplamasını yaptı. Ancak bunun oyuncuya bedelinin de yüksek olduğu bu mesajı ile bir kez daha ortaya çıktı.

İşte Eda Ece’nin geçmişe özlem duyduğu o paylaşımı:

Londra’da gezen, yazan, tiyatroya, showlara, sergilere giden mutlu bir kız vardı, ama çok sevdiği Yıldız’ı oynamak uğruna 2017 aralıktan beri sete kapandı, şimdi eczaneye gitse 6 kişi arıyor kaç dakika sonra burdasınız diye???? ey özgürlük seni çok özledim! Bu akşam 20.00 de Yasak Elma’mızı izlemeyi yine unutmayın bari, değsin bu ağır işçiliğe????????❤️???? seni seviyorum Yıldız sen çok yaşa turneye mi çıksak senle????????????????????

Eda Ece, Yasak Elma dizisindeki başarının bedelini ağır ödüyor! 7