Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma mesajıyla heyecan yarattı!

Eda Ece, Yasak Elma mesajıyla heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma 4 hafta önce izleyicilerle 74. bölümüyle buluşmuştu. Dizinin 75.bölümünün çekimleri sırasında da koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmalar durdurulmuştu.

Dizi ile birlikte popülerliğini artıran Eda Ece, instagram hesabından Yıldız karakterini çok özlediğini belirten bir mesaj paylaştı. Karantina nedeniyle evinden çıkmayan oyuncu, şimdilerde ilk bölümden itibaren yeniden diziyi izlemeye başlayacağını duyurdu.

Birçok hayranı da Eda Ece gibi Yasak Elma dizisini çok özlediklerini belirten yorumlar yaptı. Eda Ece’nin Yıldız hatırlatması takipçileri heyecanlandırdı, yeni bir gelişme olup olmadığı merak edildi.

“Yeni bölümlerde görüşmek üzere, hepinizi öptüm” diye mesaj bırakan Eda Ece’nin herhangi bir zaman vermemesi de dikkat çekti.

Ünlü oyuncu mesajında “Yıldız’ı oynamayı özledim, evde rengimiz soldu. Yasak Elma izlemeye 3. Sezon 1. bölümden başlarım bugün. Ya da dur ya en baştan alayım. 75 bölüm çektik dile kolay” diye yazdı.

Eda Ece, Yasak Elma mesajıyla heyecan yarattı! 7