Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma yetmedi bir de sosyal medyada Şahika’ya ayar verdi!

Eda Ece, Yasak Elma yetmedi bir de sosyal medyada Şahika’ya ayar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3.sezonunda adeta patlama yaptı. Dizinin 72.son bölümünün AB grubunda birincilik elde etmesi bu başarının taçlanması oldu. Pazartesi akşamları artık Yasak Elma 3. dizi değil. Birinci de olabilir, ikinci de üçüncü de… Yani Sefirin Kızı ve Çukur için artık garanti bir başarı yok.

Yasak Elma dizisinde bu büyük başarının mimarlarından birisi Eda Ece ise diğeri de Nesrin Cavadzade… Cavadzade’nin instagram hesabından Şahika sahnesi yayınlayıp “Şahika hakkındaki yorumlarınızı okuyorumdur” şeklinde paylaşımda bulunması dikkat çekti.

 

Eda Ece bu fırsatı kaçırmadı ve hemen “İnşallah bitlenir” diyerek dizide Yıldız’ın nefret ettiği Şahika’ya sosyal medya üzerinden göndermede bulundu. Takipçileri bu söze çok güldü.

Eda Ece, Yasak Elma yetmedi bir de sosyal medyada Şahika'ya ayar verdi! 7

Cavadzade, Şahika’nın “İnşallah Corona olmamışımdır” sözünü söylemesini ve elini temizlemesini yayınladı. Yasak Elma dizisine de giren corona virüsü, artık her yerde kendini belli ediyor.

Ender ve Şahika’nın atışmalarına bayılan, Şahika’nın giyim tarzını çok beğenen, oyuncunun başarısını tebrik eden birçok yorum paylaşıldı.