Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma’dan ayrılacak mı?

Eda Ece, Yasak Elma’dan ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerde sosyal medyada bazı Yasak Elma hayranlarının sorduğu bir soru var. “Eda Ece, Yasak Elma’dan ayrılacak mı?” işte bu soru ile Şevval Sam da karşılaştı. Dizide Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu, instagram üzerinden katıldığı canlı sohbet programında izleyicilerden gelen bu soruya yanıt verdi.

Şevval Sam, çok net bir ifade ede “Yok, ayrılmıyor” diyerek bu sorulara nokta koydu. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı da soruldu ama oyuncu, koronavirüsün hızlı bulaşan bir yapısı olduğunu o yüzden de izolasyonu sağlamak adına sette çekimlerin durduğunu belirtti. Şevval Sam’ın instagram canlı yayınındaki sözlerini videodan izleyebilirsiniz.

Eda Ece ile Şevval Sam’ın canlandırdıkları Yıldız ve Ender karakterlerinin ortak şekilde hareket etmesi 3. sezonda izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüş ve dizinin reytinglerinin de yükselmesini sağlamıştı.

İki ünlü oyuncu aynı zamanda yakın arkadaşlar ve set dışında da birlikte vakit geçiriyorlar. Şevval Sam, Eda Ece’nin sosyal medyada kendisine rehberlik ettiğini de açıklamıştı.

Yasak Elma’nın yapımcı firması Medyapım tarafında da henüz dizinin çekimlerine başlama noktasında herhangi bir hazırlık bulunmuyor.