Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi ne zaman başlayacak!

Yasak Elma dizisi ne zaman başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, en son 74. bölümüyle 3 hafta önce ekranlara geldi ve sonrasında yeni bölümler olmadığı için dizi hayranlarına bir süreliğine veda etmek durumunda kaldı.

Dizide Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam, instagram üzerinden katıldığı canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtladı.Bu sorulardan birisi de Yasak Elma’nın ne zaman ekrana döneceği şeklindeydi.

Şevval Sam, “Çok yakın temasımız oluyor.Bu da çok hızlı bulaşabilen bir virüs.O yüzden herkesin birbirine, kendisi ile birlikte karşısındakini korumak için bu izalasyon sürecini yaşaması gerekiyor. Biz de o yüzden setlere ara verdik” açıklamasını yaptı.

Bazı dizilerin evden çekilmeye başlamasına rağmen Yasak Elma’nın böyle bir konsept ile yapılamayacağını anlatan Şevval Sam, “Konsept olarak evden yapabileceğimiz bir proje de değil. Komedi olsa daha kolay olabilir. Telefondan herkes evden çekse, Jet Sosyete yapmış, güzel de yapmışlar. O konsept olarak daha uygun. Ama bizim konseptimiz zor” diye konuştu.