Ana sayfa Kadın Haberleri Şevval Sam, çok sert bir dönüşüm geçirdi!

Şevval Sam, çok sert bir dönüşüm geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, instagram canlı yayında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Zamanı yönetme konusunda iyi olmadığını hatta çok kötü olduğunu ifade eden Sam, bunu öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Yasak Elma dizisinde Ender olarak izlediğimiz Sam, kendisi ile ilk yüzleşmesinden de detaylar verdi. 30’lu yaşlarda bu yüzleşmeyi yaşadığına değinen Sam, “Aşağı yukarı 30 yaşlarında galiba sert bir dönüşüm geçirdim.Bir kadının 30 yaşı önemlidir. 30 yaşında büyük dersler alıyor insan” diye konuştu.

Kendisini bu süreçte biraz daha naif kalmış birisi olarak da ifade eden ünlü oyuncu, “Geç jeton düşmüş olabilir. 40’lardan sonra bütün o yüzleşmelerimi, kaçmaya çalıştığım her şeyi yoluna koyup kendime itiraf etmişliğim, 40’lardan sonra büyüdüm diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu gençlere de tavsiyeler verdi ve hala zamanları olduğunu 40’lı yaşların da çok güzel olduğunu ifade etti. Şevval Sam, “40’lar ama çok şahane. 40’a kadar güzel her şeyi biriktirin, dolu dolu yaşayın. Hayatı korkmadan yaşayın, kendinize, sağlığınıza dikkat edin. Gerçeklerden kaçmayın, kendinizi geliştirmek için bilgiyi her yerden toplayabilirsiniz.Onların hepsi bir gün gerçekten cevaplanıyor ve çok tatlı oluyor” açıklamasını yaptı.