Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de yapılmayanı yaptık! Dilan Çiçek Deniz için Kusursuz Kiracı dizisinin anlamı bir diziden daha fazla!

Türkiye’de yapılmayanı yaptık! Dilan Çiçek Deniz için Kusursuz Kiracı dizisinin anlamı bir diziden daha fazla!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz, Çukur isimli diziyle büyük popülerlik elde etti ve bugüne kadar yer aldığı tüm projelerde de hayranlarını memnun etti. Oyuncu, yeni sezonda ise Serkay Tütüncü ile birlikte Kusursuz Kiracı isimli dizinin başrolünde yer alıyor.

Korku öğeleri içerek, gizemli bir hikayesi bulunan ve izleyenlerin bazı sahnelerde tüylerinin diken diken olduğu bir dizi Kusursuz Kiracı… Mona ve Yakup karakterlerinin gazeteci olarak çeşitli olayları araştırması ve bu süreçte başlarından geçen olayların anlatıldığı dizide, gizemli Yuva apartmanı da izleyicilerin heyecanını artırıyor. Bu apartmanda yaşanan garip olaylar, ekran başındakileri zaman zaman eğlendiriyor bazen ise korkutuyor.

Aksiyonu bol dizinin hikayesinin farklılığından çok etkilenen Dilan Çiçek Deniz, “Çok farklı bir iş. Çok güçlü bir oyuncu kadrosu var. Yapım tarafı, ekip hepsi benim bu işi seçmemde etken oldu” diye konuştu.

Türkiye'de yapılmayanı yaptık! Dilan Çiçek Deniz için Kusursuz Kiracı dizisinin anlamı bir diziden daha fazla! 8

Mona karakterinin Çocuk Esirgeme Kurumu yurtlarında büyüdüğünü ve işini ciddiye alan birisi olduğunu anlatan Dilan Çiçek Deniz, Mona’nın hayatını değiştiren şeyin Yakup ile tanışması olduğunu belirtti.

Dizinin daha önce televizyon ekranında izleyicilerin çok da alışık olmadığı bir proje olduğunu dile getiren oyuncu, gerilimi de barındıran dizinin içinde romantizm de olacağından bahsetti.

Yuva Apartmanı’ndaki meraklı komşuların da hikayede etkili şekilde yer alacağını anlatan oyuncu, böyle bir projede yer aldığı için çok memnun.

Türkiye'de yapılmayanı yaptık! Dilan Çiçek Deniz için Kusursuz Kiracı dizisinin anlamı bir diziden daha fazla! 9

Dilan Çiçek Deniz, yeni dizisi hakkında şu detayları açıkladı: “Mona ayakları yere basan, işini ciddiye alan, doğru haberin peşinde koşan genç bir gazeteci. İstanbul’un farklı noktalarından haberler yapıyor ve bir gün bir yangın haberine gittiği zaman da Yakup ile tanışıyor ve tüm hayatı da değişiyor. Daha sonra apartmana giriyor ve esrarengiz olaylar gelişiyor.

Çok heyecanlıyım. Daha önce ekranlarda görmeye çok alışık olmadığımız bir yapım oldu. Fragmanlardan da anlamışsınızdır. Hafif gerilim var, meraklı komşular var, romantizm var.”