Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde o ceza kesilecek herkes oh çekecek!

Kırmızı Oda dizisinde o ceza kesilecek herkes oh çekecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizi ekibi bile bu kadar büyük bir farkındalığı beklemiyordu! Kırmızı Oda dizisi büyük örnek oldu, etki tepki meselesi gibi toplumda bilinçlenmeyi artırıyor… Sosyal medyada toplumsal sorunlara karşı duyarlılığın dizi ile birlikte daha da artmakta olduğunu gösteren örnekler var. Dizi hayranları sahnelerden etkileniyor ve sosyal medya üzerinden görüşlerini aktarıyor.

Bu görüşler arasında dizi hayranlarının birbirlerine öğütleri, hikayede anlatılan konularla özdeşleşen hayat hikayesine sahip kişilere yönelik teşvik mesajları da yer alıyor… Bir dizi hayranı, genç Duygu’yu tehdit eden Oğuzhan karakterinin ceza almasının çok önemli olduğuna işaret etti. Oğuzhan, genç kızı fotoğraf ve videoları üzerinden taciz ve tehdit etmişti. Bu durumu ailesi aylar sonra fark etmişti. Duygu, ailesinin kendisini evlatlıktan reddedeceklerini düşünerek onlara bir şey anlatamamış, bu yaşananlar doktor seansı sonucu ortaya çıkmış ve aile de büyük şok yaşamıştı. Duygu’nun bu noktada ailesi tarafından fark edilmemiş olması da anne ve babalara yönelik çok önemli bir mesaj olmuştu.

Kırmızı Oda dizisinde o ceza kesilecek herkes oh çekecek! 7

Kırmızı Oda dizisinde Duygu’ya tehdit ve şantaj uygulayan Oğuzhan ceza alacak mı? Duygu’dan 5 yaş büyük olan, 18 yaşına gelince onunla evlenmek istediğini söyleyerek kandıran, özel fotoğraflarını ve görüntülerini isteyen, para talep eden ve tehdit ile şantaja başvuran bir karakter Oğuzhan…

İzleyici diyor ki; “Diziler, filmler insanlara çok örnek oluyor. İçeriği neyse izleyicisi de onu örnek alıyor. Misal Kurtlar Vadisi izleyen insanın zamanında ‘asarım keserim’ demesi gibi… O yüzden bu dizide de Oğuzhan yakalanıp verilen suçu göstersinler ki Allah korusun bu durumu yaşayan kimseler korkmayıp bunu görüp Emniyet güçlerine başvursun…”

Alya’nın hikayesini bitmesini istemeyen izleyiciler, bu karakterin bir süre daha dizide yer almasını istiyor. Senaristlere sosyal medya üzerinden mesaj yollayan dizi hayranları, “Lütfen Alya’nın hikayesi bitmesin. Bitecek diye modum düşük” diye yorum yazıyor… Melisa Sözen’in başarılı performansı da izleyicileri fazlası ile etkilemiş durumda…

Kırmızı Oda yayınlanan 9 bölümü ile birlikte izleyicileri ekrana kilitledi. Cuma akşamlarının en başarılı yapımı olmayı hak etti. Binnur Kaya da müthiş oyunculuğu ile doktor hanımı çok iyi canlandırıyor… Reytingleriyle de göz dolduran dizinin sosyal medya etkileşimleri de yüksek.

Kırmızı Oda 10. yeni bölümde de önemli anlar yaşanacak. Videodan 6 Kasım Cuma günü yayınlanacak yeni bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.