Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, yeni sezonda artık 2 dizi setine gidecek!

Eda Ece, yeni sezonda artık 2 dizi setine gidecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin ilk 3 sezonunda başarılı performansı ile kariyerinde çok iyi bir sıçrama yakalayan Eda Ece, bu yapıma çok şeyler borçlu olduğunu kendisi de söylemişti. Gerçekten de Eda Ece adına Yasak Elma adeta bir sıçrama tahtası oldu. Ünlü oyuncunun bu kadar çok öne çıkmasında ise yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un doğaçlama yapmasına fırsat tanıması önemli rol oynadı.

Eda Ece ve Neslihan Yeşilyurt tatile birlikte gidecek kadar iyi anlaşıyor ve kanka olarak tabir ediliyor. İki ünlü kadın Yasak Elma dizisinin başarısı için 3 sezon birlikte ter döktü. Ancak ayrılık vakti geldi. Neslihan Yeşilyurt, Medyapım’ın Doctor Foster dizisinin yeni uyarlamasında yönetmenlik görevini üstlenecek.

BBC One dizisi olan Doctor Foster’in yeni uyarlaması büyük önem taşıyor ve Neslihan Yeşilyurt , bu zorlu görevi üstlenerek Medyapım adına önemli bir yükü de omuzluyor. Ünlü yönetmen Yasak Elma dizisinden ayrılığını instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.

Neslihan Yeşilyurt’un duygusal sözlerle dolu paylaşımına Yasak Elma’nın Şahikası Nesrin Cavadzade,”Ha bu benim hojam nereyedur da” diyerek Karadeniz ağzıyla mesaj bıraktı.

Eda Ece ise bundan sonra artık iki dizi setine birden gideceğini belirten bir yorumda bulundu.

Oyuncu, “Neyse yeni işine geliyoruz. 2 set bana koymaz, repo gitti” ifadelerini kullandı.

Eda Ece, yeni sezonda artık 2 dizi setine gidecek! 7

Neslihan Yeşilyurt’un instagram hesabından paylaştığı ayrılık mesajı ise şöyle:

“Tutkuyla yaşamak gibisi yok… Hele ki sana inanmış hevesli ,yaratıcı bi ekiple berabersen katlanıyor tutkun… 3 sezon boyunca ruhumu, zekamı ortaya koymaktan asla imtina etmediğim Yasak Elma dizisinden ayrılmış bulunuyorum…Bu süreçte özgür ruhuma destek veren, bana inanan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kararlı tavırları ve yaratım hevesleri ile beni yüreklendiren canım Yasak Elma kadınları! inatçılığınız ,kahkahalarınız,çocuk ruhlarınız bana ilham vermeye devam edecek.”