Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’in oğlu ile son pozunu gördünüz mü? Burak Özçivit de kayıtsız kalamadı!

Fahriye Evcen’in oğlu ile son pozunu gördünüz mü? Burak Özçivit de kayıtsız kalamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in oğulları Karan, 2019 yılı Nisan ayında dünyaya gelmişti. Çift, uzun süreli beraberliklerinin ardından 2017’de dünyaevine girmiş ve mutlu bir evlilik sürdürüyorlardı. Çocuk istekleri de sonunda gerçekleşti ve Karan’ın da gelişiyle birlikte mutlulukları perçinlendi.

Burak Özçivit, şimdilerde atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde rol alıyor. Yoğun çalışma saatlerinin dışında kalan vaktini de küçük oğlu Karan ve eşi Fahriye Evcen ile geçiriyor. Aile pozlarıyla da zaman zaman instagram’da yer alıyorlar.

Evcen ve Özçivit çifti, sanat dünyasının örnek evlilikleriyle dikkat çeken isimleri. Mütevazi tavırları ve hayatlarıyla da hayranlarının ilgisi üzerlerinde.

Aynı zamanda Arap hayranlarının çoğunlukta olduğu yabancı hayranları da çiftin sosyal medya hesaplarını ilgiyle takip ediyorlar. Karan bebeğin fotoğrafları da büyük ilgi görüyor.

Fahriye Evcen, oğlu ile sevgi dolu pozlarını paylaştı son olarak. Anne oğulun mutluluk, sevinç içindeki halleri görülmeye değerdi.

Fahriye Evcen'in oğlu ile son pozunu gördünüz mü? Burak Özçivit de kayıtsız kalamadı! 8

Karan’ın annesine sarılışı, birlikte mutlulukla gülüşleri aşağıda görülüyor. Evcen, bu keyifli anlarını karikatürize eden uygulama ile fotoğrafı başka türlü paylaştı sonrasında.

Burak Özçivit de fotoğrafı kendi instagram sayfasına kalp bırakarak aşağıdaki gibi taşıdı…

Fahriye Evcen'in oğlu ile son pozunu gördünüz mü? Burak Özçivit de kayıtsız kalamadı! 9