Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece’den olay yorum; “Metrobüse binip insanlara hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum”

Eda Ece’den olay yorum; “Metrobüse binip insanlara hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum”

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Yasak Elma dizisinde Yıldız Argun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, başarıyla rolünü sürdürüyor. Dizinin ayakta durmasının en önemli sebeplerinden birisi de Eda Ece’nin müthiş performansı aslında…

Ünlü oyuncu, Onedio’nun youtube sayfasında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Bir takipçisi “Mürüvvedini ne zaman göreceğiz?” diye sordu.

Eda Ece ise “Bilmiyorum ki, göreceğiz vallaha ben de bilmiyorum. İş yapmaktan zaman kalmıyor. Dizilerde evleniyorum, dizilerde boşanıyorum, dizilerde çocuğum oluyor. Genelde kurgu dünyalarda bunları yaptım ” diye konuştu.

Yasak Elma’nın pazartesi sendromuna iyi geldiğini anlatan ünlü oyuncu, kendisine uğur getirdiğine inandığı bir eşyasının olmadığını söyledi.

Rol aldığı yapımlarda öpüşmek istemediğini söyleyen Eda Ece, “Öpüşmek istemem. Kimsede çok isteyerek yapmıyor, inanın. Neyse ki kariyerimde çok az başıma geldi.İnşallah gelmez, ama oyuncu ne gerektiriyorsa onu yapmak durumunda. bunun tersi bir şey söylemek de acemice olur” dedi.

Önceleri metrobüste seyahat ettiği bilinen ünlü oyuncu, şimdilerde ise bunu yapamadığını ve kalabalık ortamlardan kaçma halinde olduğunu söyledi.

Eda Ece, “Ya tanınırsam fobisiyle kalabalık ortamlardan bir kaçma halinde oluyorsun. Ukala bir yerde değil de insan her an ekran karşısındaki haliyle olmuyor.Bir de ben hiç öyle birisi değilim, sürekli hazır. İnsanları hayal kırıklığına uğratmamak için metrobüse binmiyorum” diyerek konuyu biraz da espriye vurdu.

Son yıllarda kontrol manyaklığı başladığını söyleyen Eda Ece, her şeyini kendisi yaptığı zaman kendini iyi hissettiğini ancak bunun da kendisini yorduğunu ifade etti.

Sette en çok kime güldüğü ve setin en komiğinin kim olduğu sorusunda ise ünlü oyuncu, “Tabii ki ben” diye yanıt verdi.

Her yerinin orijinal olduğunu, hiç estetik yaptırmadığını anlatan Eda Ece, estetikli halleriyle çok fazla kız olduğunu da belirtti.

“Hayatının dönüm noktası olan bir projen var mı?” sorusu üzerine “Sanki Yıldız öyle oluyor. İlk ünlendiğim Cimbom, şimdi Yıldız’da da bir kader değiştirici durum oluyor” açıklamasını yaptı.

Onedio videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: