Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’nin başına her dizisinde hep aynı şey geliyor!

Eda Ece’nin başına her dizisinde hep aynı şey geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Eda Ece, son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor… Bir döneme damgasını vuran Pis Yedili dizisinde Cimbom karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Beni Böyle Sev’de ise Zeyno olarak ekranda beğenilmiş ve İlişki Durumu Karışık dizisinde de Elif rolüyle akıllara takılı kalmıştı.

Rol aldığı projelerde farklı karakterlere hayat veren Eda Ece, en büyük çıkışını ise Yasak Elma dizisindeki Yıldız Argun ile yaptı. Oyuncu,bu karakterin kendisine şans getirdiğini belirtiyor.

Eda Ece rol aldığı her dizide yönetmeninde bir konuda uyarı alıyor. Diziye normal kilosu ile başlayan oyuncu, enerjisi yüksek setlerde yemek konusunu abartınca mutlaka kilo almakta.

Eda Ece'nin başına her dizisinde hep aynı şey geliyor! 7

Ünlü oyuncu bunu her dizisinde yaşadığını da bir röportajında itiraf etmişti. Yasak Elma dizisinde de 5-6 kilo alan ama sonradan bunları vermek için diyet yapan Eda Ece’ye bu konuda Şevval Sam’ın destek olduğu ortaya çıktı.

Sam, genç oyuncuyu bir beslenme uzmanı ile tanıştırdı. Ece, “Sanırım stresten yemeği fazla kaçırdım. Ama Şevval sayesinde kısa sürede aldığım kilolardan kurtuldum” açıklamasıyla da son günlerdeki zayıf hallerine dikkat çekti.