Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ün hiç unutamadığı muhteşem dizisi!

Engin Öztürk’ün hiç unutamadığı muhteşem dizisi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Selim Yaşaran karakteri ile dikkatleri çekmiş ve ilk dizisinde öne çıkmayı başarmıştı. Ancak oyuncunun aklından çıkartamadığı dizisi başka.

Öztürk, Behzat Ç. dizisinden sonra 2013-2014 yıllarında Muhteşem Yüzyıl’da Şehzade Selim olarak ekranda boy göstermişti. Be Man dergisine konuşan Öztürk, bu yapımı unutamadığını söyledi.

Engin Öztürk'ün hiç unutamadığı muhteşem dizisi! 7

Oyuncu, “Öyle bir enerjisi vardı ki, ekibe kim katılırsa katılsın o enerjiye kapılıp gidiyordu” açıklamasını yaptı.

Öztürk daha sonrasında ise Hayat Yolunda, Hatıral Gönül, Yüksek Sosyete, Diriliş Ertuğrul, Yüzleşme, Hakan Muhafız isimli yapımlarda boy gösterdi.

Yaz aylarında Biz Böyleyiz isimli filmde de başrolde yer alan oyuncu, aşkı hakkında ise şu düşüncesiyle dikkat çekti: “Aşk dünyanın en güçlü duygularından biridir. İlişkide bencilliğe yer verilmemeli.”

Libido meselesinde empati yapan ve kadın meslektaşlarını üzülmesini istemeyen Öztürk, “Bu konu sizin biraz hoşunuza gidiyor, magazine malzeme çıkıyor. Ama bu konuyu uzatmak kadın oyuncuları üzüyor. O arkadaş da biraz rahatlasın, çok üzerine gitmeyelim” diye konuştu.