Ana sayfa Kadın Haberleri Yok artık Kadir Doğulu! Neslihan Atagül detayı görenleri şaşkına çevirdi!

Yok artık Kadir Doğulu! Neslihan Atagül detayı görenleri şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İki ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin mutlulukları her yerde kendini gösteriyor. İkili, zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerlerine çekiyor. Bu paylaşımlardan birisi daha Kadir Doğulu’dan geldi.

Eşine olan sevgisinin derinliğini daha önce bir röportajında anlatan Kadir Doğulu, romantik bir isim… Bu romantik özelliklerini de hemen her fırsatta sergiliyor. Sefirin Kızı dizisinde Nare olarak izlediğimiz Neslihan Atagül’ün yoğun temposu biliniyor.

Vuslat dizisinde Aziz olarak ekranda uzun süredir yer alan Kadir Doğulu da dizi setinde yoğun mesai harcıyor. İki ünlü oyuncunun bu yoğun tempoda birbirlerine daha az zaman harcadıkları da biliniyor. Ancak Kadir Doğulu, eşini kalbine yazdığını her seferinde ilan ediyor.

Doğulu, instagram hesabından eşi ile fotoğrafını paylaştı. Atagül’ün instagram hesabını da etiketledi ama bir farkla, tam da kalbinin üzerine etiketi yerleştirdi. Takipçileri bu durumu fark etti ve “Yok artık Kadir Doğulu” diye yorum yaptı.

Yok artık Kadir Doğulu! Neslihan Atagül detayı görenleri şaşkına çevirdi! 7