Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, yeni bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, yeni bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin beğenilen genç kadın oyuncuları arasında yer alan Sevda Erginci, ekrana son olarak Elkızı dizisiyle geldi. Fox TV’de yayınlanan dizi, izleyiciden beklenen ilgiyi göremeyip reytingleri düşmeye başlayınca erken final yaptı.

Son olarak NTC Medya’nın projesi “El Kızı” dizisinde başrol oynayan Sevda Erginci’nin yeni projesi merak konusuydu. Başarılı oyuncu geçtiğimiz aylarda Sev Yapım ile “Civan Mert” dizisi için görüşmelere başlamıştı fakat dizinin kanal satışı yapılamayınca proje ertelendi.

Yeni gelen bilgilere göre dizinin kanalı belli oldu. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre “Civan Mert” dizisi TRT’ye satıldı. Projenin yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstleneceği öğrenildi. Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın yazdığı dizide genç oyuncunun partneri ve diğer rol arkadaşları ise netleşmek üzere… Cast çalışmaları tamamlanmasıyla projenin çekimleri yakında başlayacak.

Elkızı dizisi final yapan Sevda Erginci, yeni bir projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor! 7

Sevda Erginci daha önce yeni bir dizi anlaşması yapmaktansa tercihini tiyatro sahnesinden yana kullanmıştı. Oyuncu Defne Kayalar, Engin Hepileri ve Doğa Halis ile birlikte Anne isimli tiyatro oyununda rol aldı.

Oyunun biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte hızla tükenmesi büyük dikkat çekti! Prömiyer tarihinin belli olmasından sonra yoğun bir ilgiyle karşılandı. Öyle ki ilk 3 oyunun biletleri hızla tükendi!