Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin Yasak Elma setinde bir günü kolay mı geçiyor sanıyorsunuz, izleyin de gerçekleri görün!

Eda Ece’nin Yasak Elma setinde bir günü kolay mı geçiyor sanıyorsunuz, izleyin de gerçekleri görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde yer alan oyuncular 120 dakikanın çok üzerine çıkan haftalık bölümler nedeniyle saatlerce setlerde bulunmak durumunda. Sahnelerin çekimleri de o kadar hızlı olmuyor. Oyunculuğun büyük bir bölümünün beklemek olduğunu da herkes itiraf ediyor… Eda Ece de Yasak Elma setinde yoğun çalışan isimler arasında bulunuyor.

Fox TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yoğun temposundan kısa anlarını da zaman zaman instagram hesabından paylaşıyor.

Oyunculuk yapmanın hiç de kolay olmadığı, zaman ve mekan kavramının olmadığını da bu paylaşımlarda görebiliyorsunuz. Bayramlarda, yılbaşlarında, hafta sonları, özel günlerde yani hemen her dönemde dizi setleri çalışıyor ve oyuncular da bu yoğun temponun içinde yıllarını geçiriyor. Eda Ece’nin “Sabah rutini” ifadesiyle paylaştığı videosunda da bir gününün nasıl başladığını görmek mümkün.

Ünlü oyuncu, kuaförde geçen anlarını hızlı çekim bir video ile takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncu, “Sabah rutini. Günde 12 saatlik çekimin ilk adımı! Bu tempoda 4.yılımız, elinize sağlık” diyerek de kendisine yardımcı olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Eda Ece için yine bir cumartesi günü ve yine sabah başlayan set hazırlığı ve 12 saatlik çekimlerin ilk adımı. İşte o görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eda Ece (@eda.ece)’in paylaştığı bir gönderi