Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, Alp Navruz ve Burak Çelik’ten gülmek sana yakışıyor dedirten pozlar!

Burcu Özberk, Alp Navruz ve Burak Çelik’ten gülmek sana yakışıyor dedirten pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken isimler arasında bulunan ünlü oyuncular Burcu Özberk, Alp Navruz ve Burak Çelik’in üst üste gülümseyen paylaşımları dikkatleri çekti. Instagram hesaplarından son hallerini yayınlayan 3 ünlü isim de “gülmek size çok yakışıyor” dedirtiyordu.

En son Fox TV ekranında yayınlanan ve 11.bölümde final yapan Çocukluk dizisinde izlediğimiz Burcu Özberk, Ayşegül karakteri ile akıllara takılı kalmıştı. Afili Aşk’tan sonra 2022 yılında ikinci dizisi olan Çocukluk’a da veda eden oyuncu şimdilerde dinleniyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden beğeni toplayan oyuncunun gülümseyen haline de hayranlarından çok sayıda iltifat ve beğeni geldi.

Burcu Özberk, Alp Navruz ve Burak Çelik'ten gülmek sana yakışıyor dedirten pozlar! 9

Alp Navruz ise yine Fox TV’de yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin 2021 yılının ilk haftasında veda etti. Serhat karakterine hayat veren oyuncu, 27 bölüm süren yapımda başarılı bir performans ortaya koydu.

Dizi setlerinde görünmeye başladığından bu yana pek de ara vermeden proje üstüne proje çıkartan Alp Navruz, 160’a yakın bölüm çektiğini ve artık dinlenmek istediğini söyleyerek de dikkat çekti. Oyuncu, orman içindeki gülümseyen pozuyla hayranlarına gayet iyi olduğunun mesajını da verdi.

Burcu Özberk, Alp Navruz ve Burak Çelik'ten gülmek sana yakışıyor dedirten pozlar! 10

Burak Çelik ise Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Göktuğ karakteri ile büyük ilgi görüyor. Dizide güçlü bir performans ortaya koyan oyuncunun imajı da bir hayli değişti.

Kuruluş Osman ile birlikte hayran kitlesini de artırmaya devam eden Çelik, instagram hesabından gülümseyen pozuyla binlerce beğeniyi topladı. Takipçileri, “Neredesin Göktuğ, yaşam belirtisi gördük” diye yorumlar bırakıt.

Burcu Özberk, Alp Navruz ve Burak Çelik'ten gülmek sana yakışıyor dedirten pozlar! 11