Ana sayfa Kadın Haberleri Eda Özerkan’dan eşi Timur Acar’a üçüncü yıl jesti!

Eda Özerkan’dan eşi Timur Acar’a üçüncü yıl jesti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Kertenkele dizisinin setinde tanışan ünlü çift, aşklarını evlilikle taçlandırmıştı.

Evliliklerinin 3. yılında Eda Özerkan, instagram hesabından dikkat çeken, duygusal bir mesaj paylaştı.

Eşi Timur Acar’ı öven Özerkan, “Timur Acar? Harika bir aşık,eş ve baba oluşundan ziyade,muhteşem bir dostsun sen!” ifadelerini kullandığı mesajıyla büyük beğeni topladı.

İşte o paylaşım:

Eda Özerkan'dan eşi Timur Acar'a üçüncü yıl jesti! 7

Birlikte bir melodi mırıldanmaya başladığımızda,onun harika bir şarkıya dönüşeceğini hissetmiştim.Eklenen her notada daha da yaşadığımı hissettim.Önce aşık,sonra eş ve en nihayetinde anne oluşumun tarifsizliği için her gün şükrediyorum.En önemlisi ne biliyor musun Timur Acar? Harika bir aşık,eş ve baba oluşundan ziyade,muhteşem bir dostsun sen! İnsan böyle bir dostla yol aldığında korku ve endişe gibi kemirici duygularla hayatını harcamıyor.Her anın en güzel, en tebessüm ettiren kısımlarını biriktiriyor.

Velhasılı kaptan,sen rotanı sevgi,saygı ve anlayışla belirlediğin için,teknemiz her daim,en deli okyanusları bile geçip, huzurlu ve dingin limanlara ulaşacak!

Ve biliyorum dilime düşmeyen tek şarkı “çok yorgunum,beni bekleme kaptan” olacak! İkinci kaptanın olarak,her yolculuğa hazır olacağıma dair bir kez daha söz veriyorum sevgilim.

Kalbinin pusulasıyla ve miçomuzla birlikte nice eşsiz denizlere yol alalım.

Seni seviyorum.