Ana sayfa Sosyal Medya Doktorlar dizisiyle parlayan Kutsi, son projesinde hayatının en farklı deneyimini yaşadı!

Doktorlar dizisiyle parlayan Kutsi, son projesinde hayatının en farklı deneyimini yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kutsi, 2009 yılından bu yana setlerde yer alan ve birbirinden farklı rollerde başarılarla anılan bir ünlü isim… 2022 yılının kendisi için hızlı geçtiğini ifade eden Kutsi, yeni yılda da yeni projelerle hayranlarının karşısında olmak istiyor.

Doktorlar dizisindeki Levent karakteri ile bir anda herkesin dikkatini çeken oyuncu, ardından Huzur Sokağı isimli proje ile de yine dizi dünyasına damgasını vurmuştu. Kalbimdeki Deniz dizisi ve ardından Benim Adım Melek ile de çok başarılı bir kariyer süreci geçiren Kutsi, 2022 yılının başlarında ise Annemizi Saklarken isimli dizi ile ekrana dönüş yaptı, ancak bu proje 8 bölüm sürdü.

Şubat ayında biten diziden sonra Kutsi, Buğday Tanesi isimli sinema filminden başka bir projede görünmedi. Hayranları da bu nedenle ünlü oyuncudan 2023 yılında yeni projeler beklediklerin belirten paylaşımlarla sosyal medyada dikkat çekiyor.

Doktorlar dizisiyle parlayan Kutsi, son projesinde hayatının en farklı deneyimini yaşadı! 8

Müzik kariyeri de bulunan Kutsi, oyunculuğu da uzun zamandır yürütmeye devam ediyor. Ancak onun gönlünde müzisyenlik her zaman daha öncelikli duruyor.

Kutsi, “Müzisyenlik ağır basıyor. İçimdeki o müzisyen adamı başka bir tarafta tutuyorum. Müzik aşkı bende başka bir şey” dedi.

Oyunculuk kariyerinin de Doktorlar dizisinden bu güne kadar gelen bir serüven olduğunu ifade eden Kutsi, bunun da içinde var olan bir arzu olduğuna değindi.

Oyuncu, “Elimden geldiğince bana verilen rolü en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum” dedi. En son yer aldığı Buğday Tanesi isimli sinema filminde engelli bir milletvekilini canlandırarak yine çok farklı bir rolde yer alan Kutsi, yeni deneyimler yaşadığını anlattı. Filmde 1974 yılında dünyaya gelen ve milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev alan Serkan Bayram’ın hayat hikayesi anlatıldı.

Doktorlar dizisiyle parlayan Kutsi, son projesinde hayatının en farklı deneyimini yaşadı! 9

1974 yılında Erzincan’in Refahiye ilçesinde doğan Serkan Bayram, annesi tarlada çalışırken çıkan yangında vücudunun ciddi şekilde yara alması ile zorlu bir hayat mücadelesi verdi. Erzincan Milletvekili olarak görev alan Serkan Bayram’ın acılarla dolu ama başarıyı da barındıran hayat hikayesinde Kutsi başrolde yer alarak hayatının en duygusal rollerinden birisini canlandırdı.

Engellilerin sesi olmaya çaba harcadığını ve bundan mutluluk duyduğunu anlatan Kutsi, proje teklifleri geldiği zaman kendisini tercih eden yapım ekiplerine “neden ben” diye sorduğunu söyledi.

Oyuncu, “Karşılıklı fikir alışverişi doğrultusunda o rolün bana olup olmayacağına bakıyoruz” dedi.