Ana sayfa Dizi Fragmanları Ege’nin Hamsisi 12. bölüm fragmanı izle! Karadenizli aileden kız almak ne zor işmiş!

Ege’nin Hamsisi 12. bölüm fragmanı izle! Karadenizli aileden kız almak ne zor işmiş!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Ege’nin Hamsisi, 11 bölümüyle 1 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Keyifli bir bölümün ardından izleyiciler 12. yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Uğur Çavuşoğlu, Asuman Dabak, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in yer aldığı dizinin 12. yeni bölümü 8 Ekim pazartesi günü izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümünde Deniz ve annesi Melahat, Zeynep’i istemek için eve gider. Ancak Karadenizli bir aileden kız almanın ne kadar zor bir şey olduğunu korkuyla öğrenirler…

İşte 12. bölümden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Egeli Deniz, aşık olduğu Karadenizli Zeynep’e evlenme teklif edecek. Sevdiği gencin yurtdışından aldığı iş teklifini bilen ve onun kariyerine engel olmak istemeyen Zeynep, bu teklife ne cevap verecek?

Firtuna Şevket Karadeniz’e Geri Dönmeye Hazırlanıyor! Ege’den memleketine, Karadeniz’e geri dönme planları yapan Firtuna Şevket, sevgili kızı Zeynep’in evlenme teklifine nasıl bakacak?

Almancı Nuri, Fikret Hala’nın Elinden Kurtulabilecek mi? Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret hala intikam kılıçlarını kuşanır. Almancı Nuri’nin Sığacık’ta kaçabileceği tek yer mavi Ege sularıdır. Nişanlısı Erica ile sakin şehirde huzur planları yapan Nuri, Fikret’in elinden kurtulabilecek mi?