Ana sayfa Dizi Fragmanları Ege’nin Hamsisi 21. Bölüm 2. fragmanı izle! Deniz ve Zeynep’i yıkan olay!

Ege’nin Hamsisi 21. Bölüm 2. fragmanı izle! Deniz ve Zeynep’i yıkan olay!

tarafından ker_def

TRT1’in pazartesi akşamları ekrana gelen dizisi Ege’nin Hamsisi için final kararı alınmıştı. Dizinin yeni bölümü ise 17 Aralık Pazartesi akşamı ekranda yerini alacak. Uğur Çavuşoğlu, İclal Aydın, Asuman Dabak, Bestemsu Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Ege’nin Hamsisi 21. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizideki yeni detayları 2. fragmanda bulabilirsiniz.

Peki 21. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Peker Açıkalın, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Buse Meral, Celal Öztürk, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 17 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 21. Bölüm özeti ise şöyle:

“Suriyeli kimsesiz göçmen kız Ayşa’nın, yetimhaneden kaçtığı haberini alan Şevket ve Melahat, küçük kızı bulabilmek için seferber olur. İkili, Ayşa’yı İzmir’de ararken; küçük kız kendi başına Sığacık dolmuşuna binip, Melahat’ın dükkanına gelmiştir. Melahat ve Şevket, Ayşa’yı bulamamanın üzüntüsü ile Sığacık’a dönüp de onu karşılarında görünce çok sevinirler.

Melahat, uzun yıllardır görmediği ‘Horoz Ağa’ lakaplı ağabeyi Kubat’ı karşısında görünce, günün ikinci sürprizini yaşar. İstanbul’da horoz dövüşçülerine çok büyük para takıp kaçan Kubat, beladan kaçış adresi olarak Sığacık’ı uygun görmüştür.

Yıllar önce, tüm Sığacık’ı dolandırıp kaçan ağabeyine çok kızgın ve kırgın olan Melahat, onun kendisine çeki düzen verip dürüst bir hayata başlayacağı sözüne inanır. Ancak, Kubat’ın peşindeki adamlar, onun izini bulup Sığacık’a gelince Melahat’in de başı belaya girer…

Bu arada aynı şirkette çalışan Deniz ve Zeynep, eski patronları Vedat’ın, şirkete ortak olduğunu görünce yıkılır. Deniz, Zeynep’e birlikte istifa teklifinde bulunur. Ancak Zeynep, Rize’ye geri dönmek zorunda kalacağını hatırlatarak onu bu kararından vazgeçirir. Ancak Deniz’in lise yıllarındaki sevgilisi ve eski sözlüsü Şehnaz, aynı şirkette işe girince; ikisi de istifalarını verip şirketten ayrılırlar.

Almancı Nuri ve Deli Fiko cephesinde ise sular hiç durulmayacaktır. Fiko, evlat edinme kararı alınca, Nuri’nin Almanya’ya ‘kesin kaçış’ planları hız kazanır. Fiko’yu uyku hapı ile uyutup kaçma planları yapan talihsiz Nuri, hapı kendisi yutar. Nuri’yi kısa bir süreliğine etkisiz hale getiren Fiko, ellerindeki tüm parayı, yeni evlerinin mobilyalarına ve beyaz eşyalarına harcar….”

EGE’NİN HAMSİSİ (TRT 1)
YAYIN TARİHİ: 17 Aralık Pazartesi 20.00

YAPIMCI: Köprü Film-Ferhat Eşsiz

YÖNETMEN: Ufuk Hakan Eren

SENARYO: Tayfun Güneyer

OYUNCULAR: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Hakan Bilgin, Peker Açıkalın, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Buse Meral, Celal Öztürk, Uğur Demirpehlivan, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal…

MÜZİKLER: Kalan Müzik