Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisi başlıyor, küçük bir sürprizle!

Ege’nin Hamsisi dizisi başlıyor, küçük bir sürprizle!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yeni başlayacak olan Ege’nin Hamsisi dizisi, şimdiden tanıtımlarıyla da dikkatleri çekmeyi başardı.

Yaz ekranına bambaşka bir komedi ve aile işi getirecek olan dizide hamsi kokularıyla birlikte Ege’nin güzelliklerini izleyeceğiz…

Vatan Gazetesi’nde TV kritik yazıları kaleme alan Oya Doğan, diziyle ilgili yazdığı yazıda, kendisinin de dizinin içinde bir sürprizi olduğunu belirtti.

Doğan’ın yazısındaki sürprizin ne olduğu anlaşılamadı ancak dikkatleri çekti.

İşte o yazı:

Ege'nin Hamsisi dizisi başlıyor, küçük bir sürprizle! 7

“16 Temmuz’da Ege’nin Hamsisi başlıyor

Bir Ege dizisi yapılıyor dendiği zaten hiç kuşku yok ki hepimizin aklına aynı isim geliyor: Mustafa Şevki Doğan. Baba Ocağı, Dürüye’nin Güğümleri, Güzel Köylü, Hanım Köylü’nün ardından bu kez bizi başka bir kasabaya konuk ediyor; Sığacık’a…

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği yeni projenin adı Ege’nin Hamsisi. Karadenizli Gerginoğlu Ailesi’nin Ege’ye gelmesiyle o küçük kasabanın tüm dengelerinin yerinden kaymasını konu edinen, kahkahanın ve duygusallığın aynı hikayede eritildiği Ege’nin Hamsisi’nde benim de bir katkım var, sürpriz olsun.

EGENİN HAMSİSİ TÜM TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN

İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal’ın rol adığı dizi, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor. Duygusal komedi türündeki dizi; imkansız aşklara, büyük çatışmalara ve kültür farklılıklarına rağmen “gönüller bir olsun” demeyi ihmal etmiyor.”