Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde yeni bir aşk doğuyor!

Ege’nin Hamsisi dizisinde yeni bir aşk doğuyor!

tarafından ker_def

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan ve izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatan TRT 1’in sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi’nde yeni bir aşk doğuyor.

Dizide, turist rehberi Sinan Gerginoğlu ve Zeynep’in en yakın arkadaşı mimar Firuzan Aydın arasında aşk rüzgarları  esmeye başlıyor. 3 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek 8. Bölümde Sinan, Firuzan’a yatta sürpriz bir parti hazırlıyor.

Bu parti iki gencin aşk filizlerinin yeşerdiği muhteşem anlara tanıklık ediyor. Zeynep (Bestemsu Özdemir)’in kuzeni Sinan ve çok yakın arkadaşı Firuzan arasında başlayan romantik ilişki, önümüzdeki bölümlerde farklı kültürlere ve engellere rağmen dolu dizgin devam edecek.

“Dizi Sanat Yaşamımın Dönüm Noktası Oldu”
Dizide turist rehberi Sinan Gerginoğlu’nu canlandıran Utku Ateş, Ege’nin Hamsisi’nin, sanat yaşamının dönüm noktası olduğunu belirterek, “Dizide, Karadenizli bir ailenin oğlunu, Şevket’in yeğenini canlandırıyorum. Turist rehberiyim, tüm kasabalıların sevgilisiyim. Kuzenim Zeynep’in çok yakın arkadaşı Firuzan’a görür görmez aşık oluyorum. Önceleri ona açılmakta zorluk çekiyorum, hislerim karşılıksız
kalıyor ancak zaman içinde onda da duygusal yakınlaşmalar başlıyor. Bizimki büyük bir aşk. Kültür ve meslek farklılıkları engeller bizim aşkımızı engelleyemeyecek gibi duruyor. Ege’nin Hamsisi, çok güzel bir mekanda, eğlenceli ve sevgi yüklü bir atmosferde çekilen harika bir iş. Benim de hayatımın dönüm noktası oldu inşallah uzun yıllar devam eder” diyor.

“Firuzan ve Sinan Çok Eğlenceli Bir Aşk Yaşayacaklar”
Dizide, Zeynep’in üniversiteyi birlikte okuduğu sıra arkadaşı mimar Firuzan Aydın’ı canlandıran Büşra Şenol ise, Ege’nin Hamsisi’nde sanat dünyasının usta isimleriyle birlikte yer almaktan gurur duyduğunu vurgulayarak, şunları söylüyor: “Firuzan üniversiteden arkadaşı Zeynep ile birlikte okuldan sonra işte de beraber çalışmaya başlar. Kendi girdiği işe çok sevdiği arkadaşını da aldıran, hatta onun ailece Karadeniz’den Ege’ye göç etmesine vesile olan Firuzan, kendisine aşık olan Sinan’ın hislerine kayıtsız kalamıyor. 8. Bölümde Sinan’ın ona yaptığı sürpriz partide de aşkını itiraf ediyor. Firuzan ve Sinan çok eğlenceli bir aşk yaşayacaklar. Her ikisi de yerinde duramayan biraz uçarı tipler, onların aşkı sadece kendilerini değil, çevrelerindekileri de eğlendirecek.”

Ege’nin Hamsisi’nin heyecanlı ve eğlenceli sahneleriyle beğeni toplayacak 8. Bölümü, 3 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizide başrolleri, İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Büşra Şenol ve Utku Ateş paylaşıyor.