Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisindeki Çolak karakteri Serhat Kılıç’a bela mı olacak?

Söz dizisindeki Çolak karakteri Serhat Kılıç’a bela mı olacak?

tarafından zk zk
Geçtiğimiz sezon Söz dizisindeki Çolak karakteriyle, diziyi izleyenleri her bölümde adeta çıldırtan Çolak karakterini oynayan Serhat Kılıç, bu kez bir program sunacak.

Oyunculuğundaki performansıyla göz dolduran ancak ‘kötü adam’ olması nedeniyle izleyiciye ekran başında saç baş yolduran Serhat Kılıç, bu kez tam bir ters köşe yaparak ekrana gelecek.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde Serhat Kılıç’ın yeni programında, Söz dizisindeki imajının etkisini bakın nasıl değerlendiriyor:

Söz dizisindeki Çolak karakteri Serhat Kılıç'a bela mı olacak? 7

“BENCE İYİ OLDU

Serhat Kılıç daha önce “İnan Bana” isimli bir çocuk yarışması sunuyordu. Şimdi Kanal D ekranında “Çok Tatlı” onun sunumuyla ekrana geliyor. Buse Varol ile başlayan maratonu Serhat Kılıç tamamlayacak sunucu olarak kısacası…

O değil de “Söz” dizisinde yaklaşık 3 sezon korkunç bir karakter olan Çolak’a can veren ve mimikleriyle ciddi bir korku duygusu oluşturan Serhat çocukların ödünü patlatmayacak mı sizce?

Şaka elbette. Yakından tanıdığım ve pedagoji bilgisine çok güvendiğim sevgili Serhat hem bu işi hakkıyla yapar hem de üzerine yapışması ihtimal Çolak’ı tüm kuşaklara unutturur. Yapılan tercihe geç bir hayırlı olsun temenni notumuzu düşelim buraya!”