Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinin setinde çılgına döndü!

Ege’nin Hamsisi dizisinin setinde çılgına döndü!

tarafından ker_def
TRT 1’in sevilen yaz dizisi Ege’nin Hamsisi’nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde izleyicileri çok keyifli sahneler bekliyor.

Yeni bölüm notları öncesinde dizinin başrol oyuncularından Bestemsu Özdemir’in bir röportajında ilerleyen bölümlerin daha komik ve eğlenceli olacağı bilgisini de paylaşalım.

Peki 4. bölümde neler yaşanacak?

Ege’nin Hamsisi’nin Pazartesi yayınlanan son bölümünde, Melahat ve Şevket’in dükkân kavgası Deniz ve Zeynep’in çalıştığı şantiyeye kadar sıçrayınca ortalık karıştı. İki genç, tıpkı anne babaları gibi her konuda çekişmeye başladılar, ancak tatlı sert kavgaları Zeynep’in bayılmasıyla son buldu. Ege’nin Hamsisi 4. bölümde çılgına dönen Şevket’in, ‘Dükkanı da yakacağım, kasabayı da yakacağım’ sözleri dikkat çekiyor.

Başrollerinde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak ve Haldun Boysan’ın yer aldığı Ege’nin Hamsisi 3. bölüm ile ekranlara geldi. Ege’nin Hamsisi 4. bölüm fragmanı da, yeni bölümün hemen ardından yayınlandı.

Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken dizinin son bölümünde; Deniz, Laz kızına müdahale etmeye çalışırken onunla çok yakından ilgilenen bir başka rakibin, yani patronları Vedat’ın farkına varır. Şimdi bir de Vedat’la uğraşması gerekecektir

Dizinin 4. bölümü 6 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranınında olacak. Peki yeni bölümde neler var? İşte yeni bölümlerden ilk tüyolar 4. bölüm 1. fragmanında:

EGE’NİN HAMSİSİ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Melahat ve Şevket’in dükkân kavgası Deniz ve Zeynep’in çalıştığı şantiyeye kadar sıçrar. İki genç, tıpkı anne babaları gibi her konuda çekişmeye başlarlar. Ancak tatlı sert kavgaları Zeynep’in bayılmasıyla son bulur. Deniz, Laz kızına müdahale etmeye çalışırken onunla çok yakından ilgilenen bir başka rakibin, yani patronları Vedat’ın farkına varır. Şimdi bir de Vedat’la uğraşması gerekecektir…

Rize’de kalan Fikret, Ege’ye taşınan kardeşi Şevket’in her adımından haberdar olmak ister. Bu yüzden Zeynep’e sevdalı köylüsü Dursun’u harekete geçirir. Dursun’un kasabaya gelmesiyle ortalık daha da şenlenir. Ancak hem Melahat’ın, hem de Şevket’in işlerini zorlaştırır. Bütün kasaba Melahat ve Şevket’in gerginliğinden etkilenmeye başlar. Ömer sayesinde araları ısınan Şevket ve Melahat barışmak üzereyken beklemedikleri bir kavganın içine düşerler…

EGE’NİN HAMSİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ege'nin Hamsisi dizisinin setinde çılgına döndü! 7

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor. Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

“Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.