Ana sayfa Dizi Haberleri Eğer tahminler doğru çıkarsa, sen yandın Alihan! Yasak Elma fena bir ters köşe yaparsa şaşırmayın!

Eğer tahminler doğru çıkarsa, sen yandın Alihan! Yasak Elma fena bir ters köşe yaparsa şaşırmayın!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 27. bölüm tanıtımını izleyenler ‘Eyvah!’ demeye başladı bile!

Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’nın yeni bölüm tanıtımında kafaları karıştıran bir durumun ortaya çıktığı görüldü.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat’un rol aldıkları dizinin yeni bölümünde Alihan, Zerrin’e Halit’in annesi ile ilişki yaşadığını anlatıyor ama Zerrin onu evden kovuyor.

Alihan, Zeynep ile konuşup arayı düzeltmek istese de Zeynep çok kararlı ve geri adım atmayacak.

Bu arada Zerrin’in Halit’le konuştuğu görülüyor. Halit’in Alihan’ın neden kendisine bir anda bu kadar öfke duyup tavır aldığını artık anladığı sözleri dikkat çekiyor.

Zerrin’in Halit’le konuşması, Alihan’ı evden kovması, Halit’in duydukları karşısında aldığı tavır, olayın içinde başka bir iş olduğu şüphesini doğurmakta.

Eğer tahminler doğru çıkarsa, sen yandın Alihan! Yasak Elma fena bir ters köşe yaparsa şaşırmayın! 7

Ender ile Halit’i bitirmek için evlenen Alihan, acaba büyük bir hata mı yaptı? Ve bu hatası, Zeynep ile ilişkisine çok büyük bir darbe vurarak geri dönülmez başka yanlışlara mı sebep olacak?

“Acaba Alihan’ın annesi ile gördüğü o adam gerçekten Halit miydi?” sorusu şimdi herkesin kafasını kurcalamakta.

Alihan, tanıtımı izleyenlerin tahmin ettiği gibi büyük bir hata mı yaptı? Bu sorunun yanıtını yeni bölümde öğreneceğiz.

Fakat Yasak Elma görünen o ki izleyenlerine büyük bir ters köşe hazırlıyor!

İşte 27. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.