Ana sayfa Dizi Haberleri Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu!

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Analiz
Star TV’de Perşembe akşamı 24. bölümü yayınlanan Avlu dizisinde Deniz ve Azra’nın arasını açan olaya izleyici tepki yağdırdı.

Tepkilere neden olan konu, Azra’nın Deniz’in kız kardeşi için yaptığı onca şeye karşın, ona yüz çevirmesi oldu.

Geçmişi düşünen izleyiciler, Azra’nın Nihal’i öldüren kişi olması ve Deniz’in suçlanmasına karşın sesini bile çıkarmaması, pek çok kez Deniz’i zor durumda bırakması, Ecem’in ölümünde dolaylı da olsa büyük suçunun olmasına karşın, Azra’nın yaptığını “Pişkinlik, bencillik, gurursuzluk” olarak tanımladı.

Sosyal medyada Azra karakterinin, daha bir kaç gün önce tanıdığı kardeşine duyduğu sevgi nedeniyle, yaşadığı felaketlerle hayatı zindan olan Deniz’in başına gelenlerdeki sorumluluğu unutup ona sert davranışı hiç hoş karşılanmadı!

Peki neler olmuştu son bölümde?

Naciye’nin kızını kurtarmak isterken bir adamın silah kaldırmasıyla ne yapacağını şaşıran Deniz, polisin gelmesiyle kaçmayı başardı.

Özge ile birlikte paraları da alıp kaçan Deniz, hastaneye Azra’nın kardeşine yetişmek için büyük bir çaba sarfetti.

Ancak hastaneye girdiği anda polisler etrafı sardı ve paralar havada uçuşurken neredeyse bir kaç adım sonra ulaşabileceği yere ulaşamadı!

Deniz, büyük bir hüsran yaşarken, onu uzaktan izleyen Murat da yapabileceği hiç bir şey olmadığını farkedip saklanmayı tercih etti.

Deniz, yeniden ceza evine geldiğinde ise durum başka bir noktaya gelmişti.

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 15

Çünkü Azra, annesinden kardeşinin komaya girdiğini, paranın gelmediğini öğrenmiş, üstelik her şey için Azra’yı suçlamış, ona çok ağır laflar etmişti.

Azra, annesinin bu sözlerinden ve kardeşinin ölmek üzere olduğunu öğrendikten sonra büyük bir acı yaşadı.

Deniz cezaevine geldiğinde ikisi arasında geçen konuşmada Azra, Deniz’i Özge’yi kurtarmayı öncelikli gördüğünü söyleyerek suçladı ve “Kardeşim orada yatarken, seni öldürmek isteyen Naciye’nin kızını kurtarmaya mı gittin bir telefonla? Öyle mi oldu? Öğrenmek istiyorum” diye sordu.

Deniz onca mücadeleye karşın Özge’yi kurtarmış ancak Azra’nın kardeşine parayı yetiştirememişti. Bunun azabını yaşarken Azra’nın söylediklerine inanamadı.

“Benim için orada kurtarılmayı bekleyen iki kız vardı. Azra’nın kardeşi veya Naciye’nin kızı değil. İki kız” dese de Azra, Deniz’e büyük gönül koymuş ve çok kızgındı.

“Diyosun ki Naciye ile Azra’nın benim için bir farkı yok” diyen Azra’ya Deniz, “Naciye’nin kızı ile Azra’nın kardeşinin bir farkı yok diyorum evet” yanıtını verdi.

Azra ve Deniz’in arası bu mesele yüzünden fena açıldı. Azra’nın Deniz’e karşı bu anlayışsızlığı ise sosyal medyada izleyenlerin tepkisine neden oldu.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 16

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 17

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 18

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 19

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 20

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 21

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 22

Pişkinlikte son nokta! İzleyici, Avlu dizisini resmen topa tuttu! 23