Ana sayfa Sosyal Medya EGO dizisinin yaptığı sürpriz sadece reytingle sınırlı değil!

EGO dizisinin yaptığı sürpriz sadece reytingle sınırlı değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen yapımları arasında yerini alan Fox TV’nin Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi, reytinglerdeki çıkışı ile dikkat çekiyor. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un yer aldıkları yapım, konusu ve oyunculuklarıyla beğeni toplamaya başladı.

Dizinin giderek daha çok ilgi çekmesinin altında, günün reytinglerini toplayan Yargı ve Teşkilat dizilerinin giderek ilgiyi düşürmesi olarak görülebilir. 12 Mart akşamı Teşkilat’ın AB grubunda yaşadığı ciddi düşüş ve Yargı dizisinin de AB ve ABC1 gruplarındaki birinciliğine karşın, ilk sezonundaki reyting gücünü kaybetmeye başladığı da tablolara yansıyor.

EGO dizisinin yaptığı sürpriz sadece reytingle sınırlı değil! 8

Show TV’nin Güzel Günler ve ATV’nin Başım Belada dizileri, bu iki diziye rakip olsa da aldıkları reyting neticesinde ciddi bir rekabet söz konusu değil. Fakat bu hafta 4. bölümü yayınlanan EGO dizisinin her iki diziye de rakip olarak ciddi bir atağa geçtiği anlaşılıyor!

Son bölümüyle Total’de 6, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 4. sırada yer alan EGO dizisinin bir başka atağı da sosyal medyada gerçekleşmekte! 12 Mart günü içinde gelen ileti sayılarına göre Adba.tv tarafından yapılan ölçümde Yargı dizisi 28 bin 400 ileti ile ilk sırada yer alıyor. EGO dizisi ise diğer 3 diziyi geçerek ve özellikle Teşkilat’ın da önüne geçerek sosyal medyada ikinciliğini ilan etti!

EGO dizisinin yaptığı sürpriz sadece reytingle sınırlı değil! 9

Her ne kadar Yargı dizisi ile arasında konuşulma oranları bir kaç kat olsa da günün en çok konuşulan yapımları arasında 2. sırada yer alması, dizinin sosyal medya desteğini de giderek daha çok arkasına aldığını ortaya koyuyor! EGO dizisi, reytingdeki atağının ardından sosyal medyada da izleyenlerin çok konuştuğu bir dizi olarak ön plana çıkıyor.

Pastel Film imzalı dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta yaparken senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün kaleme alıyor. EGO dizisi, başarılı gidişatı ve hikayesiyle, önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacağını şimdiden ortaya koyuyor!

İşte hikayesi merak toplayan EGO dizisinin 5. bölüm fragmanı…