Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim, Yargı, Yalı Çapkını çiftlerinden sonra, ‘En İyi Dizi Çifti’ adayını tahmin bile etmeniz zor!

Kardeşlerim, Yargı, Yalı Çapkını çiftlerinden sonra, ‘En İyi Dizi Çifti’ adayını tahmin bile etmeniz zor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2015 yılından beri düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde “En İyi Dizi Çifti” oylaması devam ediyor. MCD Gençlik Ajansı tarafından organize edilen “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında düzenlenen ödüller içinde ‘En İyi Dizi’, ‘En İyi Kadın-Erkek Dizi Oyuncusu’ ve ‘En İyi Dizi Çifti’ kategorileri merak konusu.

Ekranda yer alan onlarca dizide oynayan ünlü isimler, partnerleriyle birlikte dizi çifti olarak sosyal medyada sıklıkla konuşuluyorlar. Dizilerin sevilen çiftleri, farklı kurum ve kuruluşlar tarafından ödül törenlerinde yarışıyor.

Sosyal medyada şimdi bu ödüller için oylama yapılan oyuncular ve çiftlerle ilgili pek çok paylaşım yer alıyor. Halen devam eden oylamalarda yer alan dizi çifti adayları şöyle:

Kardeşlerim, Yargı, Yalı Çapkını çiftlerinden sonra, 'En İyi Dizi Çifti' adayını tahmin bile etmeniz zor! 8

Sıla Türkoğlu-Doğukan Güngör (Kızılcık Şerbeti, Show TV), Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir (Yalı Çapkını, Star TV), Su Burcu Yazgı Coşkun-Onur Seyit Yaran (Kardeşlerim, Atv), Pınar Deniz-Kaan Urgancıoğlu (Yargı, Kanal D) ve Barış Baktaş – Yağmur Yüksel (Kan Çiçekleri, Kanal 7)

Dizi çiftleri içinde sosyal medyada çok konuşulan pek çok isme karşın, Kanal 7’nin Kan Çiçekleri dizisinin oyuncularının da adaylar içinde yer alması şaşırttı! Günlük dizi Kan Çiçekleri, dram hikayesi ile hatırı sayılır bir izleyici tarafından takip edilmekte. Dizinin izleyenleri ve başrol oyuncularının hayranları da Türkiye Gençlik Ödülleri’nde sevdikleri çiftin birinci olması için etkili bir adım atmış görünüyor!

Kardeşlerim, Yargı, Yalı Çapkını çiftlerinden sonra, 'En İyi Dizi Çifti' adayını tahmin bile etmeniz zor! 9

Baran ve Dilan’ın dram dolu hikayesi, izleyenler tarafından merakla takip ediliyor. Bir kan davasını bitirmek için evlenmek zorunda kalan ikilinin, sert rüzgarlar esen ilişkisinin aşka dönüşüp dönüşmeyeceğini heyecanla takip ediyor izleyiciler. Baran ve Dilan çiftinin, Türkiye Gençlik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Çifti’ seçilmesi, ekrandaki onlarca dikkat çeken, birbirinden ünlü ismin hayat verdiği dizi çiftleri karşısında büyük bir zafer olacak muhtemelen! Bakalım hangi dizi çifti, diğerlerinin önüne geçerek 2023 yılının en beğenileni olacak?

34 kategoride 340 adayın yarıştığı Türkiye Gençlik Ödülleri, Türkiye’nin en çok oy kullanılan ödül töreni olarak da lanse edilmekte. Mobil uygulama üzerinden yapılan oylamalar neticesinde kazanan isimler belli olacak. Aday belirlemek ve oy kullanabilmek için kişilerin uygulamayı indirmesi gerekiyor.

Oylamanın devam ettiği ödüller için heyecan dorukta! Mayıs ayında yapılacak bir törenle ödüllerin sahiplerini bulması bekleniyor…