Ana sayfa Sosyal Medya Ekibi toplamış bile! Demet Özdemir, neler planlıyor? Çok yakında ne olacak?

Ekibi toplamış bile! Demet Özdemir, neler planlıyor? Çok yakında ne olacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de oynayan Demet Özdemir’in gönlünde sadece oyunculuk yatmıyor! Özdemir’in 16 yaşından beri bir tutkusu daha var! O’nu yakından takip eden, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları görenler biliyor. Demet Özdemir, aynı zamanda bir dansçı.

Genç oyuncu, çok küçük yaşlarından beri dans ediyor ve dizi setlerindeki yoğunluktan fırsat buldukça da dans çalışmalarına devam ediyor. Zaman zaman instagram sayfasından da bu çalışmalar sırasında çekilen videolarını yayınlamakta.

Özdemir’in hayli başarılı bir performans sergilediği bu videolar da merakla izleniyor hayranları tarafından. Demet Özdemir’in dansla ilgili yeni bir projesi olduğu ise kısa bir süre önce ortaya çıktı.

Ekibi toplamış bile! Demet Özdemir, neler planlıyor? Çok yakında ne olacak? 8

Her ne kadar ne yapacakları ile ilgili bir bilgi vermese de dans videolarında sürekli birlikte görüldüğü dans eğitmeni Onur Alp Sancaktar ile dün bir paylaşım yapmıştı Oyuncu.

“Yoksaaaa???” notuyla yaptığı paylaşımla kafasında bir şeyler planladığı anlaşılıyordu oyuncunun. Aynı gün ilerleyen saatlerde de aşağıdaki fotoğrafı yayınladı oyuncu. Tam olarak ne olduğunu yine söylemedi ama “Coming soon” (Çok Yakında) ibaresiyle takipçilerin merak ettiren paylaşımı yaptı.

Yanında yine dans eğitmeni Onur Alp Sancaktar ve başka dansçı isimler de vardı.

Bakalım bu buluşmanın altından nasıl bir proje çıkacak?

Ekibi toplamış bile! Demet Özdemir, neler planlıyor? Çok yakında ne olacak? 9

İşte Demet Özdemir ve Onur Alp Sancaktar’ın birlikte dans ettikleri videolardan bir tanesi…