Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Koç ve Sevda Erginci ne ara bu kadar güzel bir dizi çifti oldunuz!

Ekin Koç ve Sevda Erginci ne ara bu kadar güzel bir dizi çifti oldunuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrollerde bulunan ve iyi bir partner olarak da ekranda göz dolduran Ekin Koç ile Sevda Erginci, son dönemin en başarılı dizi çiftlerinden birisi olmayı başardılar. Ahmet Sencer ile Turna karakterlerine hayat veren ikili, dizideki güçlü uyumlarını farklı bir programda da sergiledi.

Ünlü ikili, enerjilerinin ne kadar tuttuğunu ve ne kadar iyi bir uyum yakaladıklarını Onedio’nun youtube kanalındaki programda da sergiledi. İzleyiciler ikilinin birbirleri ile iyi bir iletişimde olmalarının yanı sıra, olgun duruşlarını da beğendiklerini ifade ettiler.

Birbirlerine şakalar da yapan ikili, sosyal medya üzerinden gelen hayranlarının sorularını yanıtladı… Sohbet havasındaki program da izleyenlere büyük keyif verdi. Ekin Koç’un partnerini mimikleri ile taklit etmesi de çok keyifli anlar ortaya çıkardı.

Bazı hayranları ise Ekin Koç’un yaş aldıkça karizmasının daha da arttığını belirten yorumlar yaptı. Sevda Erginci ise güzelliği ve sempatikliği ile güzel yorumlar aldı.

Tüm bu anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.