Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in Gönül Dağı dizisinde böyle güzellik az bulunur!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde böyle güzellik az bulunur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve elde ettiği yükrek reyting oranları ile diğer tüm rakiplerini geride bırakan Gönül Dağı, geçen haftayı tüm kategorilerde birincilikle tamamlamıştı. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerinde yer aldığı dizinin her hafta daha da güzelleşen bölümleri izleyicilerin de içini ısıttı.

Oyunculuk performansları, hikayenin güzel ilerlemesi, yan karakterlerin başarılı çıkışları ve oyuncu-karakter seçimlerinin de çok iyi yapılması Gönül Dağı dizisinin öne çıkmasında önemli bir etken oldu. Ayrıca dizinin müzikleri de izleyicileri fazlasıyla cezbediyor.

Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakterinin, 9. bölümde yarışmaya giderken araç içindeyken “Biz çok güzeliz. Rüya gibi bir ekip olduk” sözlerine izleyiciler de katıldıklarını sosyal medyadaki mesajlarıyla destekliyor. Dizi çok güzel gerçekten ve seyircisi ile de içi içe geçmeye, kemik izleyici kitlesini de kısa sürede oluşturmayı başardı.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde böyle güzellik az bulunur! 7

9.bölümde araç içindeyken geçen muhabbet de dizi hayranlarını fazlasıyla mutlu etti. Dizi hayranları, “Taner – Dilek , Veysel – Cemile , Ramazan – Asuman süper takım” diyerek bu karakterlere olan beğenilerini ileten mesajlar bıraktı.

Cemile’nin kendisini almayı unutan arkadaşlarına sürprizi ise herkesi gülümsetti. Cemile’nin “Siz her seferinde beni unutmayı nasıl başarıyorsunuz” serzenişi de dizinin eğlenceli anlarından birisi oldu.

Bir de araç içinde çalan Neşet Ertaş’ıın sesinden ‘Tatlı dile Güler Yüze’ isimli türkü ise iyice keyifleri yerine getirdi… İşte dizideki o anlar:

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor.

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.