Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci arasındaki 33 cm’lik boy farkı bakın nasıl kapanıyor!..

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci arasındaki 33 cm’lik boy farkı bakın nasıl kapanıyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının yeni yaz dizisi Seni Kalbime Sakladım’da Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz partnerliği çok sevildi. İkili, canlandırdıkları ‘Civanmert’ve ‘Zeynep’ karakterleriyle kısa sürede izleyicinin gönlünü fethetmeyi başardı.

Birçok izleyici sosyal medyada Seni Kalbime Sakladım için romantik komediden daha çok, aile sıcaklığı sergileyen bir yapım olduğu konusunda yorumda bulunuyor.

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci uyumlu birliktelikleriyle adlarından söz ettirirken iki isim de sosyal medyada birlikte sık sık paylaşımda bulunuyorlar.

Sevda Erginci instagram hesabından yaptığı son paylaşımda partneriyle arasındaki boy farkını nasıl kapattığını  esprili bir fotoğrafla anlattı.

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci arasındaki 33 cm'lik boy farkı bakın nasıl kapanıyor!.. 8

Sevda Erginci 1.59 cm boyunda, partneri Ekin Mert Daymaz’ın boyu ise 1.92 cm. Sevda Erginci’nin, “O fotoğraflar böyle çekiliyor” notuyla paylaştığı fotoğrafta takozun üstüne çıktığı görülüyor. Çift aralarındaki 33cm’lik boy farkını bu şekilde kapatıyor.

Sevda Erginci geçtiğimiz hafta Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda boyu ile ilgili de konuşmuş, “Boyum 1.59, bunu da gururla söylüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci arasındaki 33 cm'lik boy farkı bakın nasıl kapanıyor!.. 9

“Takoz diye bir şey var, ayağımın altına koyuyorlar ve her sahnede onunla yürümeyi artık öğrendim.” şeklinde konuşan Sevda Erginci, “Partnerlerim bacaklarını açarak biraz düşüyorlar karşımda. Yani partnerimle oyunumuzdan ve insan olarak birbirimizden memnunsak sorun olmuyor. Artı ben 1.59 boyumla podyuma çıkacağım da demedim. Oyunculuk yapacağım dedim. Benim dışımda kimse sevmiyor ama ben çok seviyorum boyumu” dedi.