Ana sayfa Sinema Gonca Vuslateri hayatının en önemli projesine imza atmaya hazırlanıyor!

Gonca Vuslateri hayatının en önemli projesine imza atmaya hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Gonca Vuslateri uzun süredir setlerden uzakta. En son 2018 yılında çekilen Tehlikeli Karım dizisinde rol alan başarılı oyuncu ardından sinema filmlerini tercih etti. Vuslateri çok yakında bir sinema filminde daha rol alacak. Ancak bu film onun için çok farklı.

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri çok uzun süredir dizi setlerinden uzakta. En son bir sinema filmi olan Allah Yazdıysa Bozsun için kamera karşısına geçen Vuslateri çok yakında karşımıza oyunculuğunun yanı sıra senarist kimliğiyle de çıkacak.

Gonca Vuslateri’nin senaryosunu kaleme aldığı filmin ismi henüz açıklanmadı. Ancak komedi türünde olduğu belirtiliyor. Daha önce yapılan açıklamada ekibin temmuz ayında sete çıkacağı duyurulmuştu. Bu film, bugüne kadar hep oyunculukla karşımıza çıkan Gonca Vuslateri’nin senarist olarak ilk çalışması olacak.

Gonca Vuslateri hayatının en önemli projesine imza atmaya hazırlanıyor! 120

Oyuncunun anlaştığı firma ise sektörün en köklü ve etkili yapımcılarından Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Medyapım oldu. Vuslateri Medyapım yapımcılığında çekilecek filmle ilgili “Senaryo yazmıştım, bu yaz sonu sete gireceğiz, onun heyecanı ve koşturması içindeyim. Senaryodan ve oyuncu kadrosundan tüyo veremem. Az kaldı, bitsin sizlerle paylaşacağım zaten” demişti.

2009 yılında yayınlanan Canım Ailem dizisinde canlandırdığı Nurcan karakteriyle ilk kez dikkatleri üzerine çeken Gonca Vuslateri, Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Gönüş İşleri dizileriyle kariyerindeki yükselişini sürdürdü. Anne dizisinde canlandırdığı Şule karakteriyle de çok büyük bir çıkış yaptı.

Gonca Vuslateri’nin n son sete çıkışı ise 2022 yılında çekilen Allah Yazdıysa Bozsun ile oldu. Dizi setlerine bir süreliğine ara veren Gonca Vuslateri’nin bu arayı sürdürmekte ve kariyerine sinema filmleriyle devam etmekte kararlı olduğu anlaşılıyor.