Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların sevilen ismi Bennu Yıldırımlar, flaş bir diziyle geri dönüyor!

Ekranların sevilen ismi Bennu Yıldırımlar, flaş bir diziyle geri dönüyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Sadakatsiz’de geçen sezon bir süre konuk oyuncu olarak yer alan Bennu Yıldırımlar, en son ayrıca Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler dizisinde Feyza karakterini canlandırmıştı.

Türkiye’nin uzun soluklu ekranlarda yer alan ve en iyi oyuncularının başında gelen Bennu Yıldırım’ım kariyerine Cuma günlerinin unutulmaz dizisi Süper Baba ile başlamıştı. Şimdiye kadar “Yaprak Dökümü”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Kadın” gibi pek çok başarılı projede yer aldı.

Gelen dizi ve film projelerini seçerken ince eleyip sık dokuyan oyuncunun ekrana hangi projeyle döneceği merak konusuydu. Bennu Yıldırımlar, Dilan Çiçek Deniz ile başrollerini paylaşacağı Kiracı dizisi için MF Yapım ile anlaştı.

Ekranların sevilen ismi Bennu Yıldırımlar, flaş bir diziyle geri dönüyor! 7

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, Nermin Yıldırım’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin okuma provalarına başlanıldığı biliniyor. FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşacak Kiracı dizisinin yayın tarihi olaraksa Nisan 2022 tarihi gösteriliyor.

Sektörün duayen isimlerinden Tümay Özokur’un menajerliğini üstlendiği oyuncu, başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu ile de başka bir proje için el sıkıştğı da son gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.