Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu hayal kırıklığı oldu, Kıvanç Tatlıtuğ’u da aşağıya çekiyor!

Elçin Sangu hayal kırıklığı oldu, Kıvanç Tatlıtuğ’u da aşağıya çekiyor!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisinin Zeynep’i Elçin Sangu, yeni diziye başlayacağı zaman hayranları büyük bir sevinç çığlığı atmıştı. Kiralık Aşk dizisinden sonra ünlü oyuncuyu yeni rolünde merakla bekleyenler, Yaşamayanlar dizisini de takip etmeyenler için Sangu, Kiralık Aşk’tan sonra hayranları ile ilk kez ekranda buluşmuştu. Ancak Elçin Sangu’ya yönelik ciddi eleştiriler var. Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile hiç de uyumlu olmadıkları, birbirlerine yakışmadıklarını düşünenlerin sayısı bir hayli fazla. Kıvanç Tatlıtuğ ne kadar baskın ve insanı dizinin içine çeken bir rolde ise, Elçin Sangu da bir o kadar izleyiciyi diziden soğutan bir konumda bulunuyor. Çarpışma dizisinde Cemre – Kerem ikilisi, sosyal medyada Zeynep – Kadir ikilisinden daha çok ilgi görüyor.

Televizyon Gazetesi Analiz / Show TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu,Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi oyuncuların yer aldığı ‘Çarpışma’ dizisinde esas çift Kadir ve Zeynep olsa da onların gölgesinde kalmayan hatta onları geçen bir çift daha var.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk’un hayat verdiği Cemre ve Kerem çiftini de sevenlerin sayısı hiç az değil.

Dizinin hikayesinin ekseninde iki farklı çift olacağı zaten tanıtımlardan anlaşılmıştı ancak Cemre ve Kerem’in Kadir ve Zeynep’i geride bırakması sürpriz bir gelişme oldu.

Fiziksel uyumları gayet yerinde olsa da dizinin ilk bölümünden beri Kadir ve Zeynep’in arasında tutmayan elektriğin farkında olan izleyici bu durumu Elçin Sangu’nun donuk ve soğuk oyunculuğuna bağlıyor. Birçok izleyici Elçin Sangu’nun ruhsuz oynadığını düşünüyor.

Birbirlerine aşık iki insan imajı çizemeyen Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu bu nedenle başrol olmalarına rağmen tahtlarını Cemre ve Kerem’e kaptırdılar…

Sosyal medya analiz şirketi Somera’nın hazırladığı ‘geçen hafta sosyal medyada en çok konuşulan dizi çiftleri’ listesi de bu durumu doğrular nitelikte.

Listede, Cemre ve Kerem’in, Kadir ile Zeynep’ten daha çok konuşulduğu görülüyor.

Elçin Sangu hayal kırıklığı oldu, Kıvanç Tatlıtuğ'u da aşağıya çekiyor! 7