Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden ilk paylaşımı yaptı, imajı ortaya çıktı!

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden ilk paylaşımı yaptı, imajı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Elçin Sangu, yeni sezonda yepyeni bir diziyle ekranlara gelecek.

Son olarak Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçen Elçin Sangu’nun yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde merakla bekleniyordu.

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri bugün başladı.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin setinden Sangu bir fotoğrafını paylaştı.

Ozan Dolunay ve Yasemin Allen başrolü paylaşan Sangu, takipçilerine hem dizinin çekimlerinin başladığını müjdeledi hem de yeni imajını ilk kez göstermiş oldu!

Yönetmenliğini Barış Erçetin’nin yaptığı dizideki rolü merakla beklenen oyuncu, instagram’da yayınladığı story ile imajını da ele vermiş oldu.

Çarpışma dizisinde saçı daha kısa olan Sangu’nun uzun saçlarıyla kamera karşısına geçtiği görülürken “İçimizde kelebekler uçuşarak başladık” notuyla da heyecanını gözler önüne sermiş oldu.

Elçin Sangu’nun doğal saç rengini değiştirmediği ancak dalgalı bir fönle kamera karşısına geçtiği paylaşımında görülüyor.

Bakalım ünlü oyuncu, bu kez nasıl bir rol ve hikaye ile gelecek?

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden ilk paylaşımı yaptı, imajı ortaya çıktı! 8

Senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in birlikte kaleme aldığı dizide ayrıca Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, Ali Yağcı, Deniz Işın ve Tugay Erdoğan da yer alıyor.

“İyi Günde Kötü Günde”, Nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla’nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak. “İyi Günde Kötü Günde” yeni sezonda Star’da.

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin setinden ilk paylaşımı yaptı, imajı ortaya çıktı! 9